DVIJE OSOBE POGINULE

Detalji tragične nesreće na A3: Autom naletio na pješake i odbacio ih na drugo vozilo

04.08.2024.
u 16:03

Dvojica pješaka smrtno su stradala, dok je 49-godišnja državljanka Srbije, putnica u osobnom automobilu riječkih registracijskih oznaka, lakše ozlijeđena.

Zvršen je očevid prometne nesreće koja se dogodila jučer oko 23 sata na autocesti A-3 Bregana-Lipovac u smjeru graničnog prijelaza Bajakovo. U nesreći su smrtno stradale dvije osobe. 

Prema informacijama s očevida, prometna nesreća se dogodila kada su se dvojica muškaraca kretali južnom kolničkom trakom autoceste A-3 kao pješaci, iako je na tom dijelu zabranjeno kretanje pješaka. Na njih je osobnim automobilom riječkih registracijskih oznaka naletio 50-godišnji državljanin Srbije. Potom su u tijela dvojice muškaraca, odbačena na kolnik autoceste, udarila dva vozila njemačkih registracijskih oznaka kojima su upravljali 33-godišnjak i 38-godišnjakinja, njemački državljani, koja su se kretala iza osobnog automobila 50-godišnjaka.

Dvojica pješaka smrtno su stradala, dok je 49-godišnja državljanka Srbije, putnica u osobnom automobilu riječkih registracijskih oznaka, lakše ozlijeđena. Od trojice vozača izuzeti su uzorci krvi i urina radi utvrđivanja prisutnosti alkohola u organizmu, a vozilo 50-godišnjaka je privremeno oduzeto radi vještačenja.

Tijela smrtno stradalih prevezena su u Nacionalnu memorijalnu bolnicu „Dr. Juraj Njavro“ u Vukovaru radi provođenja obdukcije i identifikacije. Policijska uprava vukovarsko-srijemska će nadležno državno odvjetništvo izvijestiti o svim poduzetim mjerama i utvrđenim okolnostima.

Podsjetimo, dionica autoceste A-3 između čvorova Babina Greda i Županja bila je zatvorena za sav promet jutros do 7 sati, a do 8,05 se promet odvijao otežano jednim prometnim trakom.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije