NEVJEROJATNE SCENE

Drama u BiH: Ukrao auto u kojem se nalazila žena, ona iskočila, a lopov se zabio u drugo vozilo

Jajce nesreća
Foto: Jajce Online
1/2
06.05.2024.
u 19:05

Nesreća koja se dogodila danas oko 16 sati na ulazu u grad Jajce, na Titovom-Plavom mostu, izazvala je šok među građanima.

Ono što je na prvi pogled ličilo na prometnu nesreću brzo se ispostavilo kao složeniji slučaj otmice, što je rezultiralo sudarom vozila i mogućim ozbiljnim ozljedama.

Kako prenosi Jajce online, prema neslužbenim informacijama, jedan muškarac navodno je ušao u parkirani automobil marke "Golf" u kojem se nalazila jedna ženska osoba s namjerom da ga ukrade. Navodno je žena iskočila iz vozila u pokretu kada je shvatila namjere ovog muškarca, piše Klix.ba.

Nakon toga, muškarac je vozio kroz gradski tunel, a na putu do mosta, došlo je do sudara s vozilom VW Tiguan. Ograda na mostu zaustavila je džip VW Tiguan da ne padne u rijeku, a na Golfu je pričinjena velika materijalna šteta.

 

Foto: Jajce Online

 

Pripadnici Policijske uprave Jajce su trenutno na terenu, provodeći detaljnu istragu i prikupljajući informacije o ovom događaju, a još uvijek nije poznato ima li ozlijeđenih u ovom incidentu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije