GLAMUR

FOTO Oženio se sin košarkaške legende Tonija Kukoča, pogledajte predivne kadrove s raskošnog vjenčanja

02.09.2024.
u 15:04

Legenda Chicago Bullsa i hrvatske košarkaške reprezentacije nije propustila ovaj poseban dan te je svom sinu Marinu i snahi uputio čestitku.

Marin Kukoč, sin legendarnog hrvatskog košarkaškog reprezentativca i trustrukog NBA prvaka s Chicago Bullsima Tonija Kukoča, ovog se vikenda vjenčao sa svojom dugogodišnjom djevojkom Marcellom. Prelijepu vijest objavila je mladenka na svom Instagram profilu, gdje je u pričama podijelila niz kadrova s vjenčanja, a potom i profesionalne zajedničke fotografije s novopečenim suprugom.

"Obećavam ti da ću odabrati tebe, svaki izlazak i zalazak sunca, kroz sva godišnja doba ovog života koji imamo radost i čast provesti zajedno, u dobru i zlu, uvijek ću odabrati tebe. Volim te, ljubavi", napisala je Marcella u emotivnoj poruci pored fotografija te zahvalila svima koji su dali svoj doprinos da se ovaj poseban dan realizira. Na fotografijama možemo vidjeti da je nosila klasičnu vjenčanicu s naramenicama i otvorenim leđima, dok se Marin odlučio za plavo odijelo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marçe Ella (@marce__ella)

 Sasvim prigodno, ceremonija vjenčanja održana je u jednoj dvorani u Chicagu, a na jednoj u nizu fotografija s Marcellina Instagrama vidimo kako legendarni Toni nije propustio vjenčanje svog sina. Dapače, on je na svojim društvenim mrežama čestitao mladencima: "Toliko sam sretan zbog vas, volim vas oboje jako puno", napisao je proslavljeni košarkaš.

Podsjetimo, u travnju prošle godine legendarni hrvatski košarkaški reprezentativac i bivša zvijezda Chicago Bullsa, Toni Kukoč, na svom je Instagramu s obožavateljima podijelio sretnu obiteljsku vijest. Njegov sin Marin zaprosio je svoju djevojku koja je pristala udati se za njega, Toni još ima i kćerku Stelu, a najviše vremena provodi u Sjedinjenim Američkim Državama.

- Pitao ju je i rekla je da! Dobrodošla u obitelj - napisao je Kukoč na svom Instagram profilu uz fotografiju na kojoj se njegov sin nalazi sa svojom djevojkom koja na ruci ima zaručnički prsten. Njegovi pratitelji i obožavatelji u velikom broju su čestitali na ovom važnom životnom događaju.

Inače, Marin i Stela ne vole medijsku pozornost i iako su krenuli sportskim putem, nisu postali vrhunski sportaši, a o svojoj djeci Kukoč nam je pričao nedavno u intervjuu koji je dao za Večernji. – Meni je najvažnije da su oni sretni i da su to normalne osobe. I nisu oni trebali trenirati sport zato što im je otac bio poznati sportaš, nego zato što je i sport sredstvo razvoja osobe. Uostalom, Marin je dobio stipendiju na prestižnom biznis koledžu University of Pennsylvania na račun košarke, a Stela pak zahvaljujući odbojci na Miami Universityju u saveznoj državi Ohio. Marin danas radi u marketingu jedne softverske kompanije, a Stella je nastavnica u školi za djecu s posebnim potrebama s upisanim magisterijem iz psihologije te trenerica odbojke – rekao je tada Kukoč.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije