MINDY KALLING

Poznata glumica u tajnosti rodila dijete u 46. godini života i iznenadila fanove

Mindy Kalling
Profimedia
27.06.2024.
u 09:25

Krajem veljače rodila sam kćer Anne. Ona je najbolji rođendanski poklon koji sam ikada mogla zamisliti. Kad mi je teško, kad god skrenem prema cinizmu, mojih troje djece veliki su podsjetnik na čistu radost u mom životu, napisala je Mindy uz niz fotografija

Američka glumica Mindy Kalling (45), najpoznatija po ulozi Kelly Kapoor u sitcomu "The Office", objavila je kako je još u veljači u tajnosti rodila djevojčicu. 

- Krajem veljače rodila sam kćer Anne. Ona je najbolji rođendanski poklon koji sam ikada mogla zamisliti. Kad mi je teško, kad god skrenem prema cinizmu, mojih troje djece veliki su podsjetnik na čistu radost u mom životu, napisala je Mindy uz niz fotografija.
"Ponovno nismo znali da si trudna, čestitam", "Ti si kraljica rađanja u tajnosti", "Ne znam kako uspiješ toliko dugo skrivati trudnoću", "Kako si uspjela roditi troje djece bez da te itko vidi trudnu u javnosti", "Svaki put si nas šokirala", komentari su pratitelja ispod fotografija.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mindy Kaling (@mindykaling)

 

Naime, 45-godišnja glumica već je majka dvoje djece, trogodišnjeg sina Spencera i šestogodišnje kćeri Katharine. I ranije trudnoće je držala u tajnosti do samog kraja, a nije poznato ni tko je otac ili očevi njene djece. 

Godine 2017. Kaling je prvi put iznenađujuće otkrila trudnoću kada je u intervjuu za Sunday Today objavila da očekuje svoje prvo dijete.

“To mi je tako nepoznato. Imam veliku kontrolu nad mnogim aspektima svog života, a ovo je onaj u kojem sam kao, 'OK, nije u mojim rukama', što je pomalo zabavan osjećaj”, rekla je tada.

Kaling je kasnije otkrila još jedno iznenađenje 2020. kada je u emisiji The Late Show With Stephen Colbert izjavila da je dočekala svoje drugo dijete. 

“Sada to prvi put pričam, tako je čudan osjećaj. Ali rodila sam dječaka 3. rujna. Ovo je vijest za mnoge ljude. To je istina!" rekla je tada Kaling. “Zove se Spencer. Zaboravila sam najvažniji dio.” Glumica je rekla da je uspjela zadržati svoju drugu trudnoću uglavnom u tajnosti zbog pandemije COVID-19.

Dok je u svibnju bila showu Jennifer Hudson, Kaling je govorila o svojoj djeci i otkrila da može vidjeti kako će njezina kći krenuti njezinim stopama u industriji. 

“Pomalo se bavila glazbenim kazalištem i svidjelo joj se, ali opet, htjela je biti zvijezda produkcije, pa je stoga izgubila interes”, rekla je. 

 

 

 

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije