tužna vijest

Preminuo omiljeni glumac iz serije Hawaii Five-O, imao je samo 56 godina, a poznavali su ga i ljubitelji sporta

Taylor Wily
22.06.2024.
u 14:20

Tužnu vijest potvrdila je glazbenica Lina Girl Langi, Taylorova bliska prijateljica

Glumac Taylor Wily kojeg je domaća javnost zapamtila po ulozi Kamekona Tupuola u seriji Hawaii Five-O je preminuo. Taylor je imao samo 56 godina. Tužnu vijest potvrdila je glazbenica Lina Girl Langi, Taylorova bliska prijateljica. Osim s Taylorom Langi je bila u dobrim odnosima i s njegovom obitelji. O smrti prijatelja progovorila je u svojoj emisiji Island Life Live.

"Teška srca dijelim vijest o smrti jedne poznate osobe s Havaja, koja mi je bila i obiteljski prijatelj. Taylor Wily, bivši hrvač, MMA borac i glumac preminuo je u Hurricane Cityju", izjavila je. 

Glumac i sportaš rođen je na Havajima 1968. godine. Karijeru je započeo kao sumo hrvač. Kasnije se počeo baviti glumom, a pojavljivao se u serijama kao što su Magnum PI, North Shore i One West.

Ostvario je uloge i u filmovima  Forgetting Sarah Marshall i Radical. Nakon toga dobio je ulogu u seriji Hawaii Five-O u kojoj ga je upoznala i publika iz Hrvatske. Glumio je u čak 171 epizodi te serije. 

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije