Evo gdje ljetuju

Raquel uživa s Rakitićem na jahti, objavila fotke na Instagramu

27.07.2024.
u 17:38

RAQUEL Mauri, supruga Ivana Rakitića na Instagramu je podijelila nekoliko fotografija s ljetovanja na Jadranu. Raquel i Ivan zajedno su na jahti te uživaju na godišnjem odmoru.

Raquel je na Instagramu otkrila da je njihova lokacija kraj Splita, no netko od pratitelja je napisao da su ipak u Nečujmu. Naime, par u Nečujmu na otoku Šolti ima vilu.

"Bolje od Dubaija", "Nema mora do našeg mora", "Jako si lijepa", samo su neki od komentara. "Ivane, sada je prava Dalmatinka", jedan je od komentara.

Kako je počela njihova romansa?

Par je zajedno još od 2011. godine, a kao što je nogometaš ispričao nedugo nakon što su prohodali, trebalo mu je sedam mjeseci da osvoji njezino srce.

"To je priča za holivudske filmove. Prvi put kad sam vidio Raquel rekao sam: 'Ja ću nju oženiti.' Tek sam bio stigao u Sevillu, bio sam uzbuđen i nisam mogao spavati. Negdje oko ponoći otišao sam na kavu. Da, na kavu. Dakle, nije bilo šanse da ću zaspati... I onda sam je vidio. Bila je konobarica u lokalnom kafiću. Odmah sam se zaljubio. I zaljubljen sam do danas", ispričao je Rakitić jednom prilikom u intervjuu za španjolski Sport.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije