EURO 2024

Evo što pišu talijanski mediji poslije velikog boda: 'Modrić i Hrvatska plaču, Italija se može smijati'

25.06.2024.
u 15:19

Italija je u 98. minuti osigurala plasman u osminu finala s druge pozicije, dok se Hrvatska nada čudu, iako su talijanski mediji prilično sigurni da smo ispali s Eura

Italija je prošla, Hrvatska je pred ispadanjem. Svakako smo razočarani, dva boda iz tri utakmice, šest primljenih golova u vjerojatno posljednjem plesu Luke Modrića koji ima sve trofeje osim onog najvažnijeg, trofeja s reprezentacijom. 

Talijanski mediji nisu zadovoljni predstavom svojih reprezentativaca, ali ipak je plasman u osminu finala najbitniji.

"Zaccagni, čudo u 98. minuti", naslov je izvještaja kultne Gazzette dello Sport, u kojoj još ističu:

"Možemo se nasmijati, ali sa stisnutim zubima, iako bismo i s porazom vrlo vjerojatno prošli dalje. Bili smo u ponoru zbog Modrićeva gola, čak nas je i Donnarumma spašavao na trenutke, ali na kraju smo se izvukli i trebamo slaviti", piše u tekstu.

"Nevjerojatan Leipzig s rezultatom 1:1 eliminirao je Modrićevu Hrvatsku. Italija i dalje nije igrala dovoljno dobro. Hrvatska nakon ovog rezultata kaže 'doviđenja' Europskom prvenstvu. Modrić, Hrvatska i navijači su plakali, ali ne od sreće", piše Sport Mediaset.

"Italija je igrala užasno, ali je ipak nekako u zadnjim sekundama uspjela doći do remija", piše Corriere dello Sport.

Italija će u subotu u osmini finala igrati protiv Švicarske dok će Hrvatska, ako se poklope željeni rezultati, igrati protiv Portugala u ponedjeljak.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije