utakmica Hrvatske i Albanije

FOTO Brojni poznati bili na tribinama! Supruga izbornika Dalića vatrene bodrila u društvu sina

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/4
19.06.2024.
u 17:31

Napetu utakmicu Hrvatske i Albanije u Hamburgu došli su pratiti mnogi Hrvati koji su na tribinama bodrili naše vatrene, a među njima mogli smo vidjeti i neka poznata lica.

U prepoznatljivim kockicama i s drugi navijačkim rekvizitima mogli smo vidjeti i čuti tijekom prijenosa mnoštvo navijača, a u kockicama su bile i wagsice na tribinama. Radi se o suprugama i partnericama naših vatrenih koje su na tribini navijale za svoje bolje polovice. 

Prvo ćemo spomenuti suprugu našeg izbornika Zlatka Dalića, Davorku Dalić koja se na tribinama našla u društvu njihova sina. Dalićeva obitelj pripremila je sve navijačke rekvizite, a lijepa Davorka imala je i crveni ruž te je bila umotana u zastavu. 

Na tribinama u društvu njihove djece, našla se i supruga našeg kapetana Luke Modrića, Vanja Modrić. Vanju često viđamo na utakmicama, a poznata je i da ona Lukine utakmice snima te ih kasnije zajedno analiziraju. Na tribinama smo mogli vidjeti i hrvatsku Meghan Markle, suprugu vratara Dominika Livakovića, Helenu Livaković. 

Osim boljih polovica naših vatrenih na tribinama su navijali i Ognjen Vukojević i Danijel Subašić, naši umirovljeni nogometaši, a tu je bio i Aljoša Asanović.

 

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije