10. Malonogometni turnir policijskih službenika održan u Hercegovačkim Vinjanima

IPA ZHŽ na svim poljima pokazala kvalitetu.Policajci ZHŽ-a pobijedili Splićane u finalu

storyeditor/2024-06-23/87.JPG
24.06.2024.
u 20:37

Deseti put, IPA Zapadnohercegovačke županije organizirala je Malonogometni turnir policijskih službenika, piše Večernji list BiH. U Posušju, u Hercegovačkim Vinjanima, na malonogometnom terenu sedam ekipa davalo je svoj maksimum od jutra pa sve do poslijepodnevnih sati, kad se igrala završnica. IPA-e Splita, Dubrovnika, Sarajeva, dvije ekipe iz Hercegbosanske županije, granični policajci, domaćini iz Zapadnohercegovačke županije borili su se za prestižni pehar najbolje ekipe na Međunarodnom malonogometnom turniru policijskih službenika u organizaciji IPA-e ZHŽ-a.

Najboljem igraču mobitel

Prezentiran je vrhunski nogomet, a najbolji na kraju bili su domaćini koji bi i na ligaškim utakmicama ozbiljno kotirali. ZHŽ je u finalu bio bolji od SDŽ-a rezultatom 3:0. Treće mjesto pripalo je Postaji granične policije 3. Organizator i predsjednik IPA-e ZHŽ-a, ujedno i trener ekipe ZHŽ-a Damir Pandžić nije skrivao zadovoljstvo novom titulom svoje ekipe, a i on sam upisao se na mapu najboljih trenera, na čemu mu je Jadranko Rusić, trener ekipe Splitsko-dalmatinske županije, mogao samo čestitati. - Sretan sam i ponosan što smo se okupili u ovolikom broju i što je sve proteklo u najboljem ozračju. IPA se još jednom pokazala kao izvrstan organizator, bilo da je riječ o sportskom događaju ili nekom drugom u kojima sudjelujemo i dajemo sve od sebe da se odradi za dobrobit zajednice - kazao je, među ostalim, predsjednik organizacije u ZHŽ-u Pandžić. Uručene su i nagrade najboljim pojedincima.

Najbolji vratar je Benjamin Šušak koji je turnir odradio bez primljenog gola. Najbolji strijelac je Mateo Kraljević, a najbolji igrač Josip Mandurić, koji je iz ruku utemeljitelja ZHŽ-ove organizacije Zorana Smitala i predstavnika IPA-e iz Mostara Marića dobio i mobitel, dar HT Eroneta.

Najbolja fair play ekipa je IPA Livno. Predsjednik IPA-e ZHŽ-a Damir Pandžić zahvalio je svim ekipama naglasivši i važnost druženja članova IPA-e koji se zalažu za bolje, pravednije i kvalitetnije društvo.

On je podijelio i zahvalnice istaknutim pojedincima, prijateljima organizacije. Događaju su nazočili i brojni prijatelji organizacije poput ministra MUP-a Mladena Bebeka, ministra graditeljstva Zvonimira Širića, načelnika općine Grude Ljube Grizelja, predsjednika Općinskog vijeća Posušje Marija Knezovića, izaslanika u Parlamentu FBiH Damira Jurišića, kao i drugi istaknuti pojedinci i tvrtke koje podržavaju IPA-u ZHŽ-a. I oni su uručivali nagrade najboljima, a posebno je veselje zavladalo kad je ministar Bebek uručio prijelazni pehar ekipi ZHŽ-a u kojem ima itekako materijala, a idućih godinu dana čuvat će ga se na policama pobjednika.

Opravdali očekivanja

- Ovo je nastavak kvalitetnih događanja i druženja koje IPA ZHŽ-a organizira. Ugodno smo se svi osjećali kad smo prije dva mjeseca bili u Grudama, a isto tako se osjećamo i danas. Hvala organizatorima jer su sve ovo napravili ovdje u Posušju, u Vinjanima, i što je ovaj dan opravdao očekivanja svih koji smo vjerovali u uspjeh sportskog i društvenog događaja.

Čestitam svima jer vidimo kakvo je vrijeme, krenule su i vrućine, no nama ovdje ništa nije bilo problem. Vama koji ste osvojili medalje posebne čestitke, nastavite s uspješnim radom kroz policijske strukture, ali i na sportskom polju na kojem ste ostvarili nove uspjehe - kazao je, među ostalim, ministar Bebek. Nakon svečanosti proglašenja pobjednika uslijedila je molitva koju je predvodio župnik u Hercegovačkim Vinjanima velečasni Nedjeljko Krešić, nakon čega je nastupio zajednički objed i glazba uživo koja je trajala do kasnih noćnih sati. Razgovora koji su bitni i za ovu organizaciju i za unaprjeđenje bitnih stvari za cjelokupnu zajednicu bilo je pregršt, a nitko ne sumnja da će se i iduće druženje IPA-e ZHŽ-a organizirati na najvišoj razini.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije