OCJENE NAKON REMIJA

Kako su igrali? Livaković je Hrvatsku opet spasio, neki vatreni jednostavno nisu bili na razini

livaković
Luka stanzl/PIXSELL
Autori: Hina, Edi Džindo
19.06.2024.
u 18:38

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić napravio je tri izmjene u odnosu na početni sastav protiv Španjolaca, dok je njegov kolega Sylvinho zamijenio dvojicu igrača iz početne postave u susretu s Talijanima. U nastavku smo ocijenili igrače koji su igrali protiv Albanije.

Hrvatski nogometaši su u dramatičnoj utakmici odigranoj u Hamburgu osvojili samo bod protiv Albanije, a dvoboj je završio 2-2. Qazim Lači je doveo Albaniju u vodstvo u 11. minuti. Hrvatska je došla do preokreta, kad je Andrej Kramarić izjednačio u 74. minuti, a Klaus Gjasula autogolom donio vodstvo Hrvatskoj u 76. minuti. Isti je igrač u petoj minuti sučevog dodatka pogodio za konačnih 2-2.

Španjolska i Italija ostaju na vrhu skupine B sa po tri boda, a Albanija i Hrvatska drže treću i četvrtu poziciju sa bodom. 

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić napravio je tri izmjene u odnosu na početni sastav protiv Španjolaca, dok je njegov kolega Sylvinho zamijenio dvojicu igrača iz početne postave u susretu s Talijanima.

U nastavku smo ocijenili hrvatske igrače koji su igrali protiv Albanije...

 

Foto: Večernji list

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije