JEZIV PRIZOR

Olić svjedočio teškoj prometnoj nesreći koja je odnijela tri života: 'Nismo htjeli buljiti'

ivica olić
Matija Habljak/PIXSELL
20.06.2024.
u 17:23

"Žao nam je zbog nesreće, a obitelji i prijateljima onih koji su izgubili živote izražavamo najdublju sućut", rekao je Ivica Olić za njemački Bild

Hrvatska nogometna reprezentacija igrala je u srijedu utakmicu drugoga kola grupne faze Europskog prvenstva protiv Albanije. Hrvatski reprezentativci su u Hamburgu rezultatom 2:2 osvojili jedan bod i time došli u poprilično nezavidnu situaciju uoči posljednjeg susreta u grupi B. Igrat će ga 24. lipnja protiv Italije, a ukoliko žele doći do četiri boda i mogućnosti prolaza, svakako moraju svladati snažnu momčad Luciana Spallettija.

Dakle, lako je zaključiti da podne u Hamburgu nije bilo dobro za vatrene, a bivšem vatrenom i trenutnom članu stručnog stožera Ivici Oliću bilo je još gore. Na putu od grada na sjeverozapadu Njemačke do Neuruppina gdje se nalazi kamp hrvatske reprezentacije, svjedočio je teškoj prometnoj nesreći u kojoj su poginule tri osobe.

Prema pisanju Bilda, Olić i kolega su se vozili sa stadiona u Hamburgu i prošao tik uz mjesto nesreće koja se dogodila u 19.20. Vozilom je upravljao nastradali 59-godišnjak, a uz njega su bile 47-godišnja supruga i 19-godišnja kćer. Svi su preminuli na licu mjesta prije no što su hitne službe mogle doći i pružiti im liječničku pomoć.

"Nismo htjeli buljiti u nesreću, samo smo htjeli protegnuti noge. Tek kasnije smo saznali koliko je nesreća bila teška. Žao nam je zbog nesreće, a obitelji i prijateljima onih koji su izgubili živote izražavamo najdublju sućut", rekao je Olić za njemački medij. Kako pišu Nijemci, do nesreće je došlo kada je vozač izgubio kontrolu nad automobilom, sletio s ceste i zabio se u dva stabla.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije