Nakon remija s Albanijom

Razočarani Livaković: U šoku smo, ali sada idemo s Italijom na sve ili ništa, nema kalkulacija

Luka stanzl/PIXSELL
20.06.2024.
u 07:44

"Idemo na sve ili ništa. Moramo skupiti glave, sve dobro analizirati. Pokušati sve dobro napraviti u zadnjoj utakmici." rekao je Livaković.

Premda je s dva gola okrenula rezultat i stigla na korak do pobjede protiv Albanije, hrvatska je na koncu u sudačkoj nadoknadi primili drugi gol, pa nakon dva kola ima samo jedan bod.

"Bila je ovo šokantna utakmica, posebno nakon što primiš gol u sudačkoj nadoknadi. Trebali smo daleko bolje odigrati prvo poluvrijeme, to treba dobro analizirati. U drugo poluvrijeme smo dobro ušli, zabili smo dva gola, ostvarili preokret. Svi smo proključali i navijači i ekipa, ali nažalost u završnici su nam stvorili tri velike prilike i izjednačili su," kazao je razočarani Dominik Livaković.

Hrvatska je ponovo loše ušla u susret, Livaković je pokušao otkriti zašto je to tako.

"Sigurno je razlog tome i njihov pritisak, kasnije su se dobro branili. Treba sve dobro analizirati kada se smirimo. Sada više nemamo pravo na kalkulaciju, moramo dobiti Italiju. Idemo na sve ili ništa. Moramo skupiti glave, sve dobro analizirati. Pokušati sve dobro napraviti u zadnjoj utakmici."

"Livi" je naglasio kako je momčad šoku i razočarana.

"Naravno, svi smo razočarani i uz šoku, ali imamo dosta vremena za oporavak. Vjerujem da će sve biti dobro na kraju. Atmosfera je cijelo vrijeme dobra, svi se dobro slažemo," poručio je.

"Drugo poluvrijeme je bilo pokazatelj, sve do zadnjih minuta, kako treba ići, kako treba izgledati. Vjerujem kako će u idućoj utakmici tako biti od prve minute," zaključio je.

Luka Sučić je bio jedan od kreatora preokreta, a njegov udarac je Klaus Gjasula skrenuo u vlastitu mrežu za hrvatskog vodstvo 2-1.

"Teško se moji osjećaji u tom trenutku mogu opisati, premda nije bio moj pogodak, sretan sam. Nažalost, nije bilo dovoljno za pobjedu."

"Rezultat nije kakav smo očekivali, nažalost u samoj završnici smo primili gol, ali još nije sve gotovo. Idemo se pripremiti za Talijane," kazao je 21-godišnji veznjak RB Salzburga.

Sučić je istaknuo kako mu je uvijek užitak igrati za reprezentaciju.

"Dobro sam se osjećao na terenu, uvijek mi užitak igrati za hrvatsku reprezentaciju i za ovaj dres. Drugo poluvrijeme smo dobro odigrali, to je putokaz kako trebamo krenuti protiv Italije," dodao je.

"Vatrenima" sada predstoji borba protiv Italije u kojoj nam igraju smo tri boda.

"Bit će to izazov, ali vjerujem u ekipu. Svi vjerujemo jedan u drugog, znamo naše kvalitete i ako budemo pravi sigurno ćemo uspjeti," poručio je Sučić.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije