The Guardian: Luka Sučić nasljednik je Modrića

12.06.2024.
u 07:46

Europsko prvenstvo u Njemačkoj uskoro počinje, a do otvaranja na Allianz Areni ostala su tri dana.

Engleski The Guardian objavio je detaljnu taktičku analizu, proučavajući svakog igrača na finalnom popisu za Euro. U članku su najavili prvenstvo u kojem će se 24 reprezentacije boriti za titulu. Posebnu pažnju posvetili su Hrvatskoj, predstavljajući je s intrigantnom tezom.

Naime, za glavnu snagu i slabost Vatrenih naveden je Luka Modrić

“Playmaker možda sada ima 38 godina, ali pokazao je u svojim nastupima za Real Madrid da je kao i uvijek dobar s loptom”, predstavljen je prvo u pozitivnom tonu kapetan Hrvatske, a onda u jednu ruku i kao ‘mana‘

Ne sam igrač, već njegova prisutnost znači da drugi igrači moraju igrati na pozicijama koje za njih nisu nužno najbolje”, piše za Modrića u tekstu.

Nastavno na Modrića, Luka Sučić nazvan je njegovim nasljednikom. U nedavnom susretu s Portugalom mladi Sučić oduševio je sve, te je vrlo izgledan njegov transfer ovog ljeta iz RB Salzburga. U tekstu, aglašen je njegov “izvanredan talent”, kao i njegova “iznimna odmjerenost” te “izravniji pristup” u usporedbi s trenutnim maestrom sredine terena.

Od ostalih igrača, Ivan Perišić prozvan je legendom, Dominik Livaković specijalistom za penale, Joško Gvardiol obrambenim osloncem, a Bruno Petkovićem jedinstvenim.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije