sutra utakmica play-off runde konferencijske lige

FOTO Zrinjski otputovao u Portugal

Zrinjski put u Portugal
Foto: HŠK Zrinjski
1/3
Autori: Fena, Vecernji.ba
20.08.2024.
u 08:51

Susret s Vitoriom je šlag na tortu, utakmica u kojoj možemo dobiti najviše kroz najteži put. Nemam što izgubiti i nemamo razloga ne pružiti pravi otpor i doći do dobrog rezultata u Portugalu. I zašto se ne nadati? Uzvrat je kući, pred punim stadionom - izjavio je trener Zrinjskog

Nogometaši Zrinjskog otputovali su jutros prema Dubrovniku odakle će poletjeti za Portugal, gdje ih u srijedu čeka utakmica play-off runde Uefine konferencijske lige protiv Vitorije Guimaraes.

- Čeka nas najteži protivnik, iako ne treba podcjenjivati snagu Brava i Boteva, protiv kojih smo pokazali našu kvalitetu i zasluženo prošli dalje. Susret s Vitoriom je šlag na tortu, utakmica u kojoj možemo dobiti najviše kroz najteži put. Nemam što izgubiti i nemamo razloga ne pružiti pravi otpor i doći do dobrog rezultata u Portugalu. I zašto se ne nadati? Uzvrat je kući, pred punim stadionom - izjavio je pred polazak trener Zrinjskog Mario Ivanković.

Da su „plemići“ dobili uistinu teškog protivnika govori podatak da je Vitoria na startu sezone upisala šest pobjeda u službenim utakmicama, pritom ne primivši gol.

- Svakom nizu dođe kraj i nadam se da će to biti protiv nas. To je stvarno kvalitetna ekipa, puna dobrih pojedinaca. Brzi su, mladi, traže igru, igraju ofenzivno, lepršavo… Međutim, i mi imamo kvalitetu, idemo gore pokazati zube, nećemo se samo braniti. Probat ćemo zabiti gol, probat ćemo biti opasni, a koliko ćemo u tome uspjeti vidjet ćemo u srijedu - dodao je Ivanković.

U redove Zrinjskog nakon lakše ozljede vraća se Slobodan Jakovljević, dok će zbog ozljede susret s Portugalcima propustiti Josip Ćorluka. Ivanković neće moći računati ni na rezervnog vratara Gorana Karačića, koji u Portugal ne putuje zbog viroze.

Utakmica Vitoria – Zrinjski igra se u srijedu od 18:45 sati. Uzvrat je na rasporedu u četvrtak, 29. kolovoza, u 20 sati.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije