Bivša premijerka Srbije Ana Brnabić uživala u izlasku s partnericom Milicom koja se ne pojavljuje često u javnosti

Ana Brnabić
Foto: Antonio Ahel
1/5
20.06.2024.
u 21:55

Bivša premijerka Srbije Ana Brnabić sinoć je u društvu svoje partnerice Milica Đurđić uživala u koncertu Nicka Cavea održanom u Beogradu.

U rijetkom zajedničkom izlasku s partnericom Milicom predsjednica Narodne skupštine Republike Srbije pojavila se u ležernom sportskom izdanju, dok je Milica odabrala elegantnu haljinu. 

Ana i Milica zajedno su 13 godina, a upoznala ih je zajednička prijateljica u jednom gay klubu u centru Beograda. Milica je liječnica i prije pet godina su dobile sina kojem su dale ime Igor. 

Kako u Srbiji zasad ne postoji zakon o istospolnim brakovima, Brnabić ne može biti zakonska skrbnica svome sinu te se trenutačno Milica po zakonu Srbije vodi kao samohrana majka. 

U showu 'Ami G Show'  Brnabić je otkrila jednom prilikom što njezin sin sve voli. - Obožava klasičnu glazbu, to je nevjerojatno. Voli jahanje, konje, životinje.

Neku večer sam došla poslije svih sastanaka kući. Kako samo navečer smije gledati crtane filmove, gledali smo njegov omiljeni crtić 'Veseli zečići', stalno ga gledamo. - ispričala je

- Dajem sve od sebe, ja sam povećala vidljivost zajednice i ako se bar jedna osoba osjeća bolje. Ja pomičem granice za barem jedan metar, učinite i vi isto i svima će biti isto, prestanite kritizirati.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije