OVO SU FORE

Na Twitteru su kolaps sa strujom okrenuli na šalu: Oboriš jednu banderu u Crnoj Gori i nitko nema struje do Ljubljane

Screenshot
21.06.2024.
u 15:51

Pogledajte reakcije građana na nestanak struje.

Na društvenim mrežama poput X-a, građani su živopisno reagirali na nedavni veliki prekid električne energije koji je zahvatio široko područje Balkana, uključujući Crnu Goru, Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu te Albaniju. Reakcije su bile raznovrsne i često humoristične. Iako je nestanak struje ozbiljan problem i mnogima nije do smijeha, neki su tešku situaciju pokušali ublažiti s šalama na društvenim mrežama. 

Jedan korisnik je duhovito primijetio: "Ako sam dobro razumio - oboriš jednu banderu u Crnoj Gori i nitko nema struje do Ljubljane." Drugi korisnik se na ironičan način našalio: "Nemoj sad, moram turistima da objasnim da čitava država nema struje." 

"Nitko nema struje osim Srbije e to vam je zato što je Nikola Tesla Srbin." Ova šala dodatno je začinila razgovor na temu nestanka struje. S druge strane, neki su se šalili na račun regionalnih odnosa: "Nestalo struje u čitavoj Hercegovini, Dalmaciji nema što drugo biti nego... Slovenci nas napadaju s agendom velike Slovenije. Gotovo je." 

 

 

 

 

 

 

Splitski student našalio se na temu pisanja diplomskog pa je na digitalnoj platformi X napisao "Htio san završit pisat diplomski, ali nema struje. Ako ovo nije znak svemira, ja ne znan što je." stoji u objavi. 

 

 

 

 

Jedan korisnik piše "Kvar u Crnoj Gori pa cijela Hrvatska bez struje. Je li oni čuju kako ovo zvuči." A drugi se našalio s crnogorskom izrekom  "Što nisam struja da me nema". 

Korisnici Facebooka također su ovaj nestanak struje okrenuli na šalu, a spomenuli su i visoke temperature s kojima se građani danas bore u svim dijelovima Hrvatske. Nije lako bez sutra i klimatizacijskih uređaja prebroditi toplinski val koji je danas na vrhuncu. 

 

 

Podsjetimo, nešto prije 12:30 sati nestalo je struje na području Dalmacije, BiH, Crne Gore i Albanije. Struja se polako vraća u većinu gardova. Situaciju iz minute u minutu pratite OVDJE

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije