Lauren

Pokazala zaručnički prsten na TikToku, nije očekivala da će dobiti ovakve komentare

TikTok
22.06.2024.
u 17:36

Zadnjih godina sasvim je normalno slikati zaručnički prsten i njega objaviti na društvenim mrežama. Ako nije na Instagramu - nije se ni dogodilo, tako kažu neki. Ispod takvih objava nađu se komentari u kojima ljudi čestitaju na zarukama. Međutim, većina tih objava pokazuje ogroman zaručnički prsten.

Jedna korisnica TikToka imena Lauren odlučila je da se to treba mijenjati. Ne trebaju se pokazivati samo golemi dijamanti, već ona smatra da se trebaju pokazivati i oni manji, prenosi Index.hr

Želi normalizirati pokazivanje manjeg prstena

"Idemo normalizirati pokazivanje svih vrsta prstenja, a ne samo 'ogromni kamen'", napisala je ona uz snimku na kojoj pokazuje svoj zaručnički prsten.

 

@laurenjkelly96 It’s so shiney tho 💍 #engagement #engagementring ♬ original sound - Goophoop69.hater

 

 

Mišljenja su različita

Ispod snimke koja je dosad skupila preko sedam milijuna pregleda našlo se svakakvih komentara, ali Lauren definitivno nije očekivala da će naići na kritike koje se potpuno kose s njezinom idejom normaliziranja svih vrsta prstenja. 

"Ja bih zaplakala", "Vrištala bih i plakala", "Znam da prsten ništa ne znači, ali treba na njega potrošiti barem 10 tisuća dolara", "A barem si dobila nekakav prsten", "Snimila si ovaj video samo da bi se osjećala bolje jer nemaš veliki prsten i našla si druge žene koje se isto tješe da ne vole veliko prstenje", komentirali su neki. 

"Svi ovi negativni komentari dolaze od žena koje ni nemaju zaručnički prsten", "Za mene je ovo normalan prsten", "Ja bih plakala da mi zaručnik potroši svu ušteđevinu na prsten", "Manji prsten je meni ljepši od golemog dijamanta", branili su je drugi. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije