U KUĆI JE BILO TROJE DJECE

Šok u Ankari: Naftni tajkun ubio suprugu i sebe nakon svađe oko SMS poruka?

policija
FREEPIK
19.06.2024.
u 22:21

Blythovi su posmrtni ostaci vraćeni njegovoj obitelji koja će ih prenijeti u Škotsku, dok Victorijino tijelo ostaje u Turskoj. Policija i dalje istražuje sve detalje tragičnog događaja.

Britanski biznismen David Thomas Blyth je 11. lipnja ubio svoju suprugu, TV zvijezdu Victoriju Verom Blyth pa zatim počinio samoubojstvo. Naime, sve se dogodilo u njihovom domu u turskoj Ankari nakon što se par posvađao oko SMS poruka. David je bio naftni tajkun te je posjedovao i vodio međunarodnu tvrtku ASG Inspection i imao je troje djece sa suprugom Victoriom koja je vodila jutarnji show na TV Europe 2 zajedno s češkim kolegom Leošem Marešom.

 

 

Troje djece, u dobi od 4, 10 i 14 godina su bili u kući za vrijeme ubojstva te su predani na skrb majčinoj obitelji, koja je nakon tragedije odmah otputovala u Tursku, piše Daily mail. David Thomas (53) i Victoria Vera (40) su se vjenčali 2014. godine i zajedno su živjeli u Pragu prije nego što su se preselili u Tursku zbog Davidovih  poslovnih obveza. Victoria je rođena u Južnoafričkoj Republici i kao mlada se s obitelji preselila u Češku, a studirala je glazbu i stekla popularnost nakon što je objavila svoj prvi album 2004. godine.

Osim toga, osnivačica je DazSpora, humanitarne organizacije koja organizira utrke diljem Turske. Sestra Alexandra je na Instagramu odala počast, a otkrila je i da je njezina obitelj nedavno prošla još jednu tragediju kada im je umro otac. "S dubokom tugom i boli moram objaviti da nas je zauvijek napustila moja voljena i prekrasna sestra, sunce naših života koja nam je donijela toliko radosti, svojim smijehom, pozitivnim duhom, poletom i energijom.

Sve vas molim da nam date malo vremena, zbog djece. Naša obitelj prolazi kroz jako teško razdoblje jer smo nedavno pokopali oca, a sada i sestru i šogora. Treba nam vremena da se oporavimo, no najviše moramo biti tu za djecu" napisala je Alexandra u emotivnoj objavi.  Blythovi su posmrtni ostaci vraćeni njegovoj obitelji koja će ih prenijeti u Škotsku, dok Victorijino tijelo ostaje u Turskoj. Policija i dalje istražuje sve detalje tragičnog događaja.

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije