ŠOKIRAO MNOGE

Tiktoker pokazao kako izgleda stan u Parizu za 800 eura i zgrozio ljude: 'Je li ovo uopće legalno?!'

TikTok
21.06.2024.
u 07:38

U komentarima ispod videa nastao je pravi kaos, a brojni korisnici su u nevjerici isticali koliko im je zastrašujuće zamisliti život u takvom prostoru.

TikTok korisnik i plesač Petar u jednom od svojih videa prikazao je stan u Parizu koji je iznajmio za 800 eura mjesečno, a koji ima samo 5 kvadratnih metara. 

Stan izgleda vrlo neobično. Pored kreveta nalazi se kada za kupanje, iznad koje je smještena perilica rublja, a tu su i police s mikrovalnom pećnicom.

 

@petarcet97 for me its the shower right next to my pillow #paris #apartmentsearch #tinyhouse ♬ grooby ahh TikTok sound - Ken'z

 

 

@petarcet97 Antwort auf @Rianne Haddocks #tinyhouse #paris #littlejohn #fyp ♬ ls lt a crime by Sade - PlaylistsbyMolly

 

Preko puta kreveta je televizija, ventilator, a ima i nekoliko zdjela, te kuhalo za vodu.  Zanimljivo je da stan nema WC, pa je Petar morao koristiti toalete izvan stana. "Postoji samo jedan toalet po katu u zgradi koji dijelimo", objasnio je u videu. 

Kao što je i vidljivo u komentarima ispod videa, nastao je pravi kaos, a brojni korisnici su u nevjerici isticali koliko im je zastrašujuće zamisliti život u takvom prostoru.

"Ovo je zločin", glasio je jedan komentar. "Je li ovo stan za palčića?", upitao je netko drugi. "Mrzim svoj maleni stan u Tokyu, ali upravo sam postala zahvalna na njemu", pisala je jedna korisnica.

"Ne možeš voljeti Pariz toliko", pisalo je u još jednom komentaru. "Bez WC-a? Je li ovo uopće legalno??", upitala je šokirana korisnica, a Petar joj je odgovorio da i on misli da nije legalno tako nešto iznajmljivati, ali da je bio očajan i da drugih opcija nije bilo. 

Na videu se vidi da stan ima prozor, a korisnici su ga pitali gdje drži svoje stvari i odjeću. Odgovorio im je da je imao kutije s puno stvari ispod i iznad kreveta.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije