ŠOK NA CETINJU

Bombaški napad u Crnoj Gori: Dvoje mrtvih, bili su članovi škaljarskog klana?

20.06.2024.
u 11:05

Prema neslužbenim informacija tog portala, stradali su pripadnici kriminalnog škaljarskog klana

Dvije osobe su poginule, a tri su ozlijeđene jutros na Cetinju, nakon što je aktivirana eksplozivna naprava nedaleko od tamošnjeg Sportskog centra, objavila je policija, pišu Vijesti.me. Prema neslužbenim informacija tog portala, stradali su pripadnici kriminalnog škaljarskog klana. Jedan je poginuo na licu mjesta, a drugi je naknadno podlijegao ozljedama. "Policijski službenici su odmah po saznanju o događaju izašli na mjesto togađaja koje je osigurano. U cilju utvrđivanja svih okolnosti i činjenica, te rasvjetljavanja ovoga događaja, službenici Uprave policije u koordinaciji sa Višim državnim tužilaštvom u Podgorici poduzimaju intenzivne mjere i radnje, a o čijem tijeku i ishodu će javnost biti pravovremeno obaviještena", objavila policija.

Na terenu je i gradonačelnik Cetinja Nikola Đurašković. Vijesti.me piše kako je policija očekivala da bi se ovako nešto moglo dogoditi i to baš na Cetinju, s obzirom da se veliki broj pripadnika kriminalnih klanova i posljednjih pola godine domogao slobode.

Od siline eksplozije popucala su stakla na zgradi centra.  Sve ulice oko mjesta eksplozije su zatvorene. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije