veliki uspjeh

Ivan Pavlović iz Ljubuškog diplomirao na Sveučilištu u Kaliforniji

Ivan Pavlović iz Ljubuškog
24.06.2024.
u 08:13

"Presretni smo što, kao roditelji, smo bili u prilici dati podršku našem dragom Ivanu, koji je tu podršku višestruko opravdao. Hvala svima koji su mu davali podršku i koji su istinski vjerovali da će vrhunski odraditi svoj prvi bitni korak u znanosti”, napisao je ponosni otac Dražen Pavlović

Ivan Pavlović iz Ljubuškog je diplomirao na UCLA sveučilištu u području Neuroznanosti i biomedicinskog istraživanja s najvećom počasti (Summa Cum Laude) kao i s Dekanovom nagradom za istraživanje mozga kod Retovog sindroma.

“Ali ovaj uspjeh je započeo vrlo mučno: Ivan je prvu godinu morao odraditi remote, iz Zagreba, u svojoj sobi, gdje je slušao predavanja i polagao ispite. Kao vampir, bio budan i radio po noći, a spavao po danu (9 sati vremenske razlike između LA i ZG). A kad je uspio doći fizički do faksa (na 2. godini), onda su se stvari posložile kako treba, na pravo mjesto. I eto, prvu stepenicu je dovršio, ostale su na redu. Presretni smo što, kao roditelji, smo bili u prilici dati podršku našem dragom Ivanu, koji je tu podršku višestruko opravdao. Hvala svima koji su mu davali podršku i koji su istinski vjerovali da će vrhunski odraditi svoj prvi bitni korak u znanosti”, napisao je ponosni otac Dražen Pavlović na svom facebook profilu, prenosi Ljportal.com.

 

 

Kažimo i to kako je mladi Ivan unuk prof. Ivana Pavlovića koji je sveučilišni profesor u mirovini, u zvanju prof. dr. matematike predavao je na sveučilištima u Mostaru i Dubrovniku, a četiri mandata je bio dekan Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije