PROVJERITE!

Jeste li više za samoću ili za društvo? Optička iluzija otkriva odgovor!

TikTok
23.06.2024.
u 19:10

Što prvo vidite?

Volite čitati, žudite za znanjem i razgovor vam nije zanimljiv? Ili ste skloni napredovati u društvenim situacijama, dobivajući radost od onih oko vas? Zanimljiv novi izazov ove optičke iluzije može se pohvaliti sposobnošću otkrivanja u koju se od ovih skupina osoba vjerojatno uklapa, piše MSN. 

Sve ovisi o tome što gledatelj prvo vidi na gornjoj slici, koju je predstavila kreatorica sadržaja Mia Yilin u TikTok videu. Zapanjujuća slika prikazuje i zeca i patku istovremeno. Što ste vi prvo vidjeli?

 

Foto: TikTok

 

"Ako ste prvo vidjeli patku, onda ste intelektualna i znatiželjna osoba", kaže Yilin. Vaša ljubav prema učenju izdvaja vas, a trivijalni razgovori nisu vaša 'šalica čaja'", kaže kreatorica sadržaja. Ona kaže da ova skupina vjerojatno cijeni znanje, često uranjajući u knjige i obrazovne aktivnosti. "Cijenite duboke razgovore, a razgovor vam nije zanimljiv", dodaje.

Međutim, ako je zec prvi uskočio u vaš vidokrug, Yilin kaže da ste vi otvorena i zabavna osoba. "Vi ste vrlo otvorena i simpatična osoba", kaže ona. "Uspjevate u društvenim situacijama i volite nasmijavati druge." Čak i ove karizmatične osobe imaju svoje trenutke introspekcije, prema Yilin. "Želite živjeti u trenutku, ali se stalno borite sa žaljenjem zbog prošlosti i tjeskobom zbog budućnosti", kaže ona. 

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?