MOSTAR

Jukić Bandić na književnom susretu sa štićenicima Udruge 'Vedri osmijeh'

10.05.2024.
u 13:50

Klub knjige "Ivo Andrić", u sklopu svog projekta "Povezani kroz umjetnost", organizirao je poseban književni susret sa štićenicima Udruge "Vedri osmijeh".

Druženje s dječjom spisateljicom Milenom Jukić Bandić upriličeno je u vrtu, a književnica je tom prigodom djeci pripovijedala svoje priče.

- Vrlo mi je drago što sam danas sa štićenicima Udruge 'Vedri osmjeh'. Družit ćemo se kroz igru i čitat neke priče, ali i stvarati uspomene i kreirati nove priče – kazala je spisateljica Jukić Bandić.

Predsjednica Kluba knjige "Ivo Andrić" Manuela Šarac istaknula je kako ta udruga u okviru svog djelovanja nastoji okupljati i brinuti za najosjetljivije članove društva.

Društvenu vrijednost projekta „Povezani kroz umjetnost“, koji traje od travnja do kraja lipnja, prepoznala je i organizacija „People in need“ te ga uvrstila u širi projekt „Mostar - prostori koji pokreću“, koji financira Vlada Ujedinjenog Kraljevstva i Veleposlanstvo Velike Britanije.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije