utorak, 25. lipnja

Mostar domaćin konferencije Connecto 2024: Jačanje veza s dijasporom za ekonomski rast

23.06.2024.
u 16:07

U Intera Tehnološkom Parku u Mostaru, u utorak, 25. lipnja, održat će se konferencija Connecto 2024.

Program konferencije započinje u 11 sati, a radi se o jedinstvenom poslovnom događaju koji će okupiti više od 260 poslovnih ljudi iz Bosne i Hercegovine i dijaspore, iz 29 zemalja regije, Europe i svijeta.

Izjave za medije predviđene su u 10.30 sati, a novinarima će se obratiti Petar (Pero) Desnica, vlasnik Ruff Cyclesa iz Travnika (BiH) i Regensburga (Njemačka), međunarodni stručnjak za dijasporu iz Velike Britanije Loksan Harley, ministar komunikacija i prometa Bosne i Hercegovine Edin Forto, gradonačelnik Mostara Mario Kordić te direktor INTERA Tehnološkog Parka Mostar Vedran Šimunović, najavili su organizatori.

Kako su pojasnili, cilj konferencije je kroz suradnju s dijasporom raditi na jačanju gospodarstva i privlačenju investitora iz dijaspore koji će uložiti u matičnu zemlju.

Na dan konferencije, nakon programa, održat će se B2B sastanci uživo, dok će se online B2B sastanci održati u srijedu i četvrtak, 26. i 27. lipnja.

Zajedno s INTERA Tehnološkim Parkom, organizatori konferencije CONNECTO 2024 su GIZ (Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit) kroz BOOST Projekt, sufinanciran od Europske unije i njemačke Vlade kroz projekt EU4DigitalSME, kao i Enterprise European Network (EEN).

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije