Detalji incidenta u Vrapču

Muškarac je živio s mrtvom majkom, a gol je sjekirom razbijao auto jer su mu isključili struju?

13.06.2024.
u 20:25

Povod za njegovo nasilno ponašanje bio je dolazak djelatnika Elektre koji su došli isključiti struju. To je izazvalo bijes kod muškarca, koji je za situaciju okrivio susjede

U četvrtak oko 14:25 sati, muškarac je hodao ulicama Vrapča bez odjeće i oštećivao automobile sjekirom, nakon čega se vratio kući. Nakon što je policija zaprimila dojavu uznemirenih građana, priveli su muškarca na ispitivanje te su u kući pronašli tijelo starije žene.

Naime, doznaje se kako je muškarac već neko vrijeme živio s tijelom svoje preminule majke, a policija je nekoliko puta dolazila na njegovu adresu, ali on im nikada nije otvarao vrata, izjavili su susjedi. "Taman smo trebali na popodnevni odmor kad smo čuli krik i galamu. Muškarac se derao da nam pi*ka materina svima, da tko će njemu struju iskapčat. Došao je tu u dvorište, i udario sjekirom auto", rekla je jedna svjedokinja napada za 24sata.

"Kad sam došao doma sam saznao da je napao sestričnu. Čovjek nikada nije bio agresivan ali se povukao pred dvije godine. Ne znam što se dogodilo, u šoku smo svi", rekao je jedan od susjeda. "Došao je sa sjekirom i udario po staklu od auta i po kući. Nije nikoga ozlijedio ali možda je imao namjeru", dodao je.

Osim toga, rekao je kako njegovu majku nije vidio od pandemije kada je dobila moždani udar. "Ako mu se to dogodilo sve što mu se dogodilo je puknuo od svega i prestao je komunicirati sa svim susjedima. S nikim nije razgovarao", izjavio je susjed. Muškarac je priveden, a u njegovoj kući pronađeno je tijelo starije ženske osobe, za koje se pretpostavlja da je njegova majka. Zbog stanja tijela, uzrok smrti nije mogao biti odmah utvrđen, što ukazuje na to da je tijelo duže vrijeme bilo u kući.
poster

Kako se neslužbeno doznaje, povod za njegovo nasilno ponašanje bio je dolazak djelatnika Elektre koji su došli isključiti struju. To je izazvalo bijes kod muškarca, koji je za situaciju okrivio susjede. Policija je trenutno na mjestu događaja, provodi se očevid, a muškarac je pod nadzorom i slijedi kriminalističko istraživanje, izvijestila je Policijska uprava zagrebačka.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije