Pojačan promet prema moru

Na GP Doljani zadržavanja su do sat vremena

06.07.2024.
u 13:34

Krenule su prave ljetne vrućine, a samim tim pojačan je i promet prema moru. Na pojedinim graničnim prijelazima ovoga vikenda velike su gužve, a jedan naš čitatelj koji se zaputio na more, javlja nam o velikoj gužvi i koloni vozila na GP Doljani.

Zadržavanja su do sat vremena, a zbog velike vrućine putnicima to teško pada. Zbog sezone godišnjih odmora brojni građani putuju na Jadran, tako da će gužve na granicama biti sve veće.

Građanima se preporuča da se prije namjeravanog putovanja informiraju o stanju prometa na graničnim prijelazima, kao i da koriste granične prijelaze s manjom frekvencijom.

Budući da se na GP Doljani skoro uvijek bilježe duge kolone vozila, preporuka je da se koriste drugi granični prijelazi, poput GP Bijača, MGP Orahovlje, MGP Crveni Grm, MGP Zvirići, MGP Čepikuće i MGP Orahov Do, MGP Gabela, MGP Klobuk i MGP Krstac.

Za pojedine granične prijelaze na kojima je dozvoljen samo pogranični promet čeka se odluka Komisije o privremenoj prekategorizaciji.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?