bihamk

Na graničnim prijelazima pojačan promet vozila

granični prijelaz
Fena
23.06.2024.
u 10:01

Jutros se na putevima u Bosni i Hercegovini prometuje bez izvanrednih ograničenja, uz slabiju frekvenciju vozila. Tijekom dana, a posebno u večernjim satima očekuje se intezivniji promet, naročito na prilazima većim gradskim zonama.

Apelira se na vozače da voze maksimalno opezno, da drže odstojanje između vozila i da izbjegavaju rizična preticanja. Savjetujuje se  i ostalim sudionicima u prometu da poštuju sve prometne propise.

Na graničnim prijelazima: Izačić, Velika Kladuša, Bosanska Gradiška, Gradina, Prisika, Osoje, Doljani i Gabela Polje pojačana je frekvencija prometa na izlazu iz Bosne i Hercegovine. I na ostalim graničnim prijelazima promet putničkih vozila je pojačan, ali su zadržavanja za sada do 30 minuta. Do kraja kolovoza, za putnički promet otvoren je granični prijelaz Krstac (na putu Gacko-Nikšić).

Zabranjen je promet za vozila preko 5 tona najveće dozvoljene mase na graničnom prijelazu Karakaj (kod Zvornika). Teretna vozila preko 5 t preusmjeravaju se na granične prijelaze Bratunac ili Rača, dok autobusi mogu koristiti GP Šepak, priopćeno je iz BIHAMK-a.

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije