mostar

Pobjednik 458. skokova sa Starog mosta Vedad Dedić

28.07.2024.
u 19:28

Pobjednik 458. visinskih skokova sa Starog mosta u Mostaru je Vedad Dedić iz Zenice, a drugo mjesto osvojio je prošlogodišnji šampion Evald Krnjić iz Tuza u Crnoj Gori dok je trećeplasirani Dino Bajrić iz Sarajeva.

U skoku na noge pobjednik je Emel Tiro iz Mostara. Drugo i treće mjesto su također osvojili Mostarci Igor Kazić i Jasmin Kreso. U skokovima je sudjelovalo 38 natjecatelja iz zemalja regije te jedan iz Saudijske Arabije, i to 20 u skoku na noge i 18 na glavu.

Svaki skok praćen je pod budnim okom stručnog ocjenjivačkog žirija u sastavu Alica Jakirović (predsjednik), Samir Zukanović Lilo, Branko Bogičević, Semir Drocić i Faruk Solaković.

Skokovi su i ovaj put privukli veliki broj gledatelja, unatoč visokim temperaturama u Mostaru. Mnogi su, uz skakače, potražili osvježenje u Neretvi.

Rijeka koja glasi kao jedna od najhladnijih u svijetu samo je jedan od izazova za skakače.

Pobjednik u skoku na glavu Vedad Dedić kazao je da od naleta adrenalina i ne osjeti hladnoću rijeke.

Najviše emocija u vama izazove i publika i prijatelji koji su tu. Tako da svima se ovim putem naravno zahvaljujem – kazao je u izjavi medijima Dedić

Pobjednik u skoku na noge Emel Tiro kazao je kako ovo natjecanje iščekuje čitavu godinu.

Prošle godine sam bio drugi, pretprošle treći. Prije tri godine prvi. I evo sad opet prvi - izjavio je Tiro.

Skokove je otvorila Petra Kožul s točkom plesa na svili s luka Starog mosta.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?