Put ka Stocu prohodan

Situacija na požarištu kod Ljubinja nešto bolja

04.09.2024.
u 10:00

Radi se o vrlo nepristupačnom terenu te se očekuje i djelovanje helikoptera

Situacija na požarištu kod Ljubinja jutros je nešto bolja, ali i dalje teška, kuće više nisu ugrožene, a put prema Stocu je ponovo prohodan, rekao je Srđan Milošević, viši zapovjednik ljubinjskih vatrogasaca. - Kuće u selima Veliš i Ravnice više nisu ugrožene jer su vatrogasci dežurali cijelu noć - rekao je Milošević.

Sada je, kaže, najteže prema Bančićima i selu Poljica, a vatrogasci se bore da se vatra tamo ne proširi jer bi mogla ugroziti još mnogo područja i stambenih objekata. - Put prema Stocu je ponovo prohodan, ali je sve oko puta izgorjelo - istaknuo je Milošević. Dodao je da se radi o vrlo nepristupačnom terenu te da očekuje djelovanje helikoptera. Veliki požar na području nekoliko ljubinjskih sela izbio je jučer u poslijepodnevnim satima zbog udara groma, od kada je bio u prekidu i promet na putu Ljubinje-Stolac. Požar su ugasili vatrogasci iz Ljubinja, Stoca i Berkovića uz pomoć mještana.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?