Edukativne slikovnice

Super Mario i Super Leo zajedno za edukaciju i zdravlje djece

26.09.2024.
u 13:43

Gradonačelnik Mostara, Mario Kordić, i popularna maskota Judo kluba Borsa, Super Leo, zajednički su podijelili edukativne slikovnice djeci u Osnovnoj školi Cim, čime je službeno započet projekt "Super Leo i zdrave navike." Ovaj projekt ima za cilj kroz slikovnice educirati najmlađe o važnosti pravilne prehrane, tjelovježbe i sigurnog ponašanja, na djeci zanimljiv i razumljiv način.

Slikovnice "Sigurno u školu sa Super Leom" i "Super Leo i zdrave navike" nisu samo zabavne priče, već važni edukativni alati koji pomažu djeci da usvoje ključne životne lekcije. Gradonačelnik Kordić istaknuo je važnost ovakvih projekata, koji imaju pozitivan utjecaj na razvoj mladih i njihov osjećaj odgovornosti prema zdravlju i sigurnosti.

Ovom inicijativom, Judo klub Borsa nastavlja biti predvodnik u edukaciji i odgoju djece, pokazujući kako sport i obrazovanje idu ruku pod ruku.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije