Osnivačka skupština Koordinacije udruga zavičajnih zajednica Hrvata iz BiH i izbor radnog Predsjedništva

Za svoju prvu točku dnevnog reda osnivačka skupština imat će otvaranje skupštine i prigodno uvodno izlaganje

09.07.2024.
u 19:49

Prema utvrđenom dnevnom redu osnivačke skupštine, a koji je stigao na adrese udruga i medija u BiH i okružju, ova osnivačka skupština za svoju prvu točku dnevnog reda imat će otvaranje skupštine i prigodno uvodno izlaganje

Osnivačka skupština Koordinacije udruga zavičajnih zajednica Hrvata iz BiH održat će se u četvrtak, 18. srpnja u 18 sati u restoranu Bistro Stridon u Sesvetama kod Zagreba, piše Večernji list BiH.

Prijedlog poslovnika

Prema utvrđenom dnevnom redu osnivačke skupštine, a koji je stigao na adrese udruga i medija u BiH i okružju, ova osnivačka skupština za svoju prvu točku dnevnog reda imat će otvaranje skupštine i prigodno uvodno izlaganje, gdje će se nazočni sudionici skupštine upoznati sa svim relevantnim činjenicama vezanim uz ovu Koordinaciju udruga. Također će se, kako je najavljeno, obaviti izbor radnog Predsjedništva skupštine Koordinacije udruga zavičajnih zajednica Hrvata iz BiH, kao i zapisničara i ovjerovitelja zapisnika. Kao posebnu točku svakako valja istaknuti i prijedlog poslovnika, kao i prikaz odredbi Statuta, koji će se naći na dnevnom redu. U posebnom dijelu dnevnog reda izvršit će se prihvaćanje izmjena i dopuna Statuta te će se predložiti kandidate za dužnosnike i članove tijela Koordinacije poput Skupštine, predsjednika, dopredsjednika, tajnika, rizničara, Nadzornog odbora te Vijeća za stegovni postupak. Nakon svih ovih točaka dnevnog reda skupštine pristupit će se izboru dužnosnika i članova tijela Koordinacije.

Program rada i rasprava

Kako su naveli iz Koordinacije udruga zavičajnih zajednica Hrvata iz BiH, razmatrat će se i pristupnice te pečat same Koordinacije. Nakon toga bit će razmatran i prijedlog programa rada Koordinacije, nakon čega je predviđena i tematska rasprava. Na samom kraju osnivačke skupštine Koordinacije udruga zavičajnih zajednica Hrvata iz BiH prihvatit će se program rada te će skupština biti zaključena.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije