na području Županije Sarajevo

Dvije osobe uhićene zbog droge

Dvije osobe uhićene zbog droge
30.03.2016.
u 16:15
Pogledaj originalni članak

Policijski službenici Federalne uprave policije su nakon višemjesečne istrage, pod nadzorom Županijskog tužiteljstva Županije Sarajevo, danas započeli s realizacijom operativne akcije "Mojmilo" na području Županije Sarajevo.

U sklopu navedene akcije, a po naredbama Općinskog suda u Sarajevu, započeti su pretresi na dvije lokacija na području općine Novi Grad Sarajevo i uhićene su dvije osobe iz Sarajeva inicijala A.D. (1990.) i A.D. (1983).

Uhićene osobe se dovode u vezu s krivičnim djelom „Neovlašetana proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga".

Do sada je u pretresima pronađeno i oduzeto oko 500 grama nepoznate materije koja svojim izgledom asociraju na opojnu drogu "spid" i oko 200 grama "Cannabis Sativa L", te mobilni telefonski aparati, SIM kartice i drugi predmeti koji se dovode u vezu sa navedenim krivičnim djelom.

Nakon izvršenih pretresa, uhićene osobe će biti privedene u službene prostorije Federalne uprave policije radi kriminalističke obrade, nakon čega će u zakonskom roku uz Izvještaj o izvršenom krivičnom djelu biti predana na dalju nadležnost Županijskom tužiteljstvu Županije Sarajevo, priopćeno je iz Federalne uprave policije.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.