Prometna nesreća

Jablanica: Dvije osobe poginule, četiri teško ozlijeđene

Foto: PIXSELLL
Jablanica: Dvije osobe poginule, četiri teško ozlijeđene
12.12.2015.
u 10:37
U prometnoj nesreći koja se dogodila na dijelu magistralnog puta M-17 sudjelovali su A.M iz Jablanice koji je upravljalo automobilom VW Golf i S.K. iz Sarajeva koji je upravljao vozilom Mercedes.
Pogledaj originalni članak

Dvije osobe su smrtno stradale dok su četiri zadobile teške tjelesne ozljede u prometnoj nesreći koja se dogodila u mjestu Paprasko u općini Jablanica, u 1.45 iza ponoći, potvrdio je za Fenu glasnogovornik Ministarstva unutarnjih poslova Hercegovačko-neretvanske županije Ljudevit Marić.

Po njegovim riječima u prometnoj nesreći koja se dogodila na dijelu magistralnog puta M-17 sudjelovali su A.M (1988.)  iz Jablanice koji je upravljalo automobilom VW Golf i S.K. (1981.) iz Sarajeva koji je upravljao vozilom Mercedes.

"U prometnoj nesreći smrtno su stradali suputnici u vozilu Golf F.P.(1986.) i E.T. (1989.). Teške tjelesne ozljede zadobili su vozač A.M. i suputnici u njegovom vozilu A.M. (1990.) i S.M. (1988.), dok je lakše tjelesne ozljede dobio suputnik A.H. (1997.)", kazao je Marić.

Ozlijeđeni su nakon sudara vozilom hitne pomoći prevezeni u Dom Zdravlja Jablanica, gdje im je pružena hitna medicinska pomoć, a potom prebačeni na dalju hospitalizaciju u bolnicu Južni Logor u Mostaru.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.