Bosanska Krupa

Napao suprugu nožem pa sebi nanio ozljede, sve se događalo pred njihovim maloljetnim djetetom

Napao suprugu nožem pa sebi nanio ozljede, sve se događalo pred njihovim maloljetnim djetetom
31.08.2024.
u 13:08
Osumnjičeni je uhićen po otpuštanju iz Županijske bolnice
Pogledaj originalni članak

U prijepodnevnim satima 30. kolovoza dežurna tužiteljica Županijskog tužiteljstva Unsko – sanske županije je obaviještena od strane Policijske postaje Bosanska Krupa da je u ul. 501. Sbbr, u stambenoj gradi u užem gradskom centru došlo do pokušaja femicida, kojom prilikom je lice E.S. (1991.) pokušalo lišiti života svoju suprugu F.B. (1996.) nanijevši joj ubodnu ranu hladnim oružjem - nožem u predjelu vrata, priopćeno je iz Tužiteljstva USŽ, prenosi Avaz.

Sebi nanio ozljede u predjelu abdomena 

Osumnjičeni je potom sebi istim oružjem nanio ozljede u predjelu abdomena koje su od strane dežurnog liječnika okarakterizirane kao lake tjelesne ozljede. Neposredno prije ovog događaja, Policijska postaja je zaprimila anonimnu prijavu građana o nasilju u obitelji.

Odmah po zaprimanju prijave dežurna tužiteljica je izišla na lice mjesta gdje je rukovodila očevidnim radnjama kako bi se poduzele sve neodložne radnje u cilju prikupljanja dokaza i rasvjetljavanja okolnosti pod kojima je kazneno djelo učinjeno. Prema informacijama sa lica mjesta, u vrijeme kritičnog događaja, u stanu se nalazilo i zajedničko šestogodišnje dijete E.S. i F.B., koje je predato u nadležnost Centra za socijalni rad Bosanska Krupa.

Ranije osuđivan

Osumnjičeni je po otpuštanju iz Županijske bolnice lišen slobode te će biti predat dežurnoj tužiteljici, koja će Županijskom sudu u Bihaću uputiti prijedlog za određivanje mjere pritvora prema osumnjičenom.

Prema službenim evidencijama Tužiteljstva, osumnjičeni je ranije osuđivan zbog kaznenih djela Nasilničko ponašanje i Prijevara, dok nije bilo predmeta zbog kaznenog djela Nasilje u obitelji niti drugih kaznenih djela na štetu njegove supruge, navodi Avaz.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.