tuga

Ovo je policajac Ozren kojeg je ubio maloljetnik u Bosanskoj Krupi

Foto: Facebook/Bosnainfo.ba
Ovo je policajac Ozren kojeg je ubio maloljetnik u Bosanskoj Krupi
25.10.2024.
u 13:30
Moj sugrađanin, moj susjed. Čovjek velike duše, da ovo doživi, od maloljetnog djeteta, u svojoj državi, u svom gradu, na svom radnom mjestu! Užas," dodao je susjed ubijenog, koji je uskoro trebao proslaviti 53. rođendan
Pogledaj originalni članak

Maloljetnik (14) sinoć je u Bosanskoj Krupi ubio policajca Ozrena Marana i još jednog ranio, a kolege, prijatelji i poznanici opraštaju se od njega putem društvenih mreža.

Jedna od njih napisala je kako je Maran bio otac dvoje djece.

"Policajac koji je ubijen otac je prijateljice moje kćeri. Kćer mu je ove godine otišla u Beč na fakultet. Ima starijeg sina koji živi u Sarajevu. Ima suprugu koja je medicinska djelatnica... Ima majku za koju ne znam kako će preživjeti ovo. Od jutros osjećam kao da mi neki kamen u prsima steže i prijeti da eksplodira. Moje dijete me jutros zove... Plače, a ja ne znam što da joj kažem...", napisala je jedna poznanica na društvenoj mreži Facebook.

"Moj sugrađanin, moj susjed. Čovjek velike duše, da ovo doživi, od maloljetnog djeteta, u svojoj državi, u svom gradu, na svom radnom mjestu! Užas," dodao je susjed ubijenog, koji je uskoro trebao proslaviti 53. rođendan.

Podsjetimo, ranjen je i policajac Avdo Hasanović iz Bosanske Krupe, a napadač je odmah uhićen.

On je ušao u policijsku postaju i hladnim oružjem prvo napao Marana, koji je odmah podlegao ozljedama. Zatim je nasrnuo na Hasanovića i teško ga ozlijedio, zbog čega je odmah prevezen u Županijsku bolnicu "Dr. Irfan Ljubljankić", gdje je stabiliziran. Kako je potvrđeno za "Klix", napad je okarakteriziran kao teroristički.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.