između Novske i Paklenice

Teška nesreća u Hrvatskoj: Kombi s migrantima sletio s ceste, dvoje mrtvih, 25 ozlijeđenih

Foto: Igor Kralj/Pixsell
Teška nesreća u Hrvatskoj: Kombi s migrantima sletio s ceste, dvoje mrtvih, 25 ozlijeđenih
05.10.2024.
u 08:59
Na mjesto nesreće odmah je stiglo osam timova hitne pomoći iz Sisačko-moslavačkog i Brodsko-posavskog zavoda za hitnu medicinu. Pacijenti su raspoređeni u nekoliko bolnica
Pogledaj originalni članak

Kombi s migrantima sletio je sinoć s ceste između Novske i Paklenice u Hrvatskoj. Nesreća se dogodila se noćas u 1:20 sati i od ukupno 27 stradalih, dvije su osobe smrtno stradale na mjestu nesreće, devet je životno ugroženih, a 16 ozlijeđenih, potvrdila nam je i policija. Na mjesto nesreće odmah je stiglo osam timova hitne pomoći iz Sisačko-moslavačkog i Brodsko-posavskog zavoda za hitnu medicinu. Pacijenti su raspoređeni u nekoliko bolnica.

Naime, 11 osoba zbrinuto je u bolnici u Novoj Gradiški, dok je 6 pacijenata primljeno u Sisak. U Pakracu su hospitalizirana još sedmorica ozlijeđenih, dok je jedan pacijent prebačen u Slavonski Brod. Ravnatelj novogradiške bolnice potvrdio je kako je u njihovoj bolnici primljeno 11 osoba.

"Troje je hitno operirano, životno ugrožavajuće su u šok sobi, pet ih ima teške tjelesne ozljede, tri osobe imaju lakše tjelesne ozljede" objasnio je ravnatelj za 24sata te dodao kako za sada nikoga neće prebacivati u Zagreb. Nadalje, u pakaračkoj bolnici su potvrdili kako je kod njih stiglo sedmero pacijenata. "U tijeku je još uvijek obrada. Prema prvim informacijama troje ima teške ozlijede", izjavila je ravnateljica pakaračke bolnice, Martina Major.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.