Velika policijska akcija

Tuzla: Uhićeno 12 osoba, među kojima i tri žene

Foto: Fena
Tuzla: Uhićeno 12 osoba, među kojima i tri žene
06.07.2017.
u 10:48
Pogledaj originalni članak

Dvanaest osoba, među kojima i tri žene, uhićeno je jučer u akciji službenika Sektora kriminalističke policije MUP TŽ - Odjela za borbu protiv zlouporabe opojnih droga zbog sumnje da su u proteklom razdoblju na području grada Tuzla počinili više krivičnih djela neovlaštene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga, kao i krivičnog djela posjedovanja i omogućavanja uživanja opojnih droga. 

Prema priopćenju MUP-a TŽ, službenici Odjela za borbu protiv zlouporabe opojnih droga su u suradnji sa Županijskim tužiteljstvom TŽ i postupajući po naredbama Općinskog suda u Tuzli, izvršili pretrese na 13 lokacija na području grada Tuzla, kojom prilikom su uhićeni G.U. (34), M.A. (31), H.F. (31), M.A. (29), I.S. (28), G.O. (29), K.K. (26), T.S. (21), H.D. (31), A.M. (30), M.P. (55) i T.A. (50), svi iz Tuzle. 

Prilikom pretresa na navedenim lokacijama pronađena je određena količina biljne tvari koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu "cannabis“, što će biti predmet vještačenja, te oružje, minsko-eksplozivne naprave, mobilni telefoni, kao i drugi predmeti koji ukazuju na izvršenje krivičnog djela.

Nakon kriminalističke obrade, navedene osobe će uz izvješće o počinjenom krivičnom djelu biti predane u nadležnost Županijskom tužiteljstvu TŽ.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.