Pizzeria u Njemačkoj

Kokain u jelovniku pod šifrom ''Pizza br. 40''

Foto: Goran Stanzl/Pixsell
Kokain u jelovniku pod šifrom ''Pizza br. 40''
22.10.2024.
u 13:01
Policija je potom pokrenula operaciju u kojoj su uhapsili 15 ljudi, od čega ih je troje osumnjičeno da su nabavljali drogu
Pogledaj originalni članak

Jedna pizzerija u njemačkom gradu Düsseldorfu odlučila je proširiti ponudu pa se našla na meti policijskih istražitelja. Naime, ta je pizzerija osim hrane dostavljala i kokain koji je u jelovniku bio naveden pod šifrom ''Pizza br. 40''. "To je bila jedna od najprodavanijih pizza", rekli su iz policije, piše Deutsche Welle.

Vlasnik pizzerije (36) bacio je torbu punu droge kroz prozor čim mu je policija pozvonila na vrata, a prije toga nije imao kazneni dosje. Dva dana nakon što su ga uhitili pustili su ga na slobodu, a on je ponovo počeo nuditi ''Pizzu br. 40'', a policajcima je to pomoglo da pronađu i ostale karike u lancu prodaje droga.

Policija je potom pokrenula operaciju u kojoj su uhitili 15 ljudi, od čega ih je troje osumnjičeno da su nabavljali drogu. Zaplijenili su ukupno 1.6 kilograma kokaina, 400 grama kanabisa i 268.000 eura u gotovini. U istrazi je sudjelovalo 150 policajaca.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.