nije šala

Nove komplikacije s TikTokom: Što u slučaju razvoda?

Nove komplikacije s TikTokom: Što u slučaju razvoda?
27.10.2024.
u 17:50
Sve veći broj parova - i odvjetnika za razvode - muči se s time kako procijeniti vrijednost računa na društvenim mrežama kada se par raziđe, kao i tko što zadržava
Pogledaj originalni članak

Kad su se Kat i Mike Stickler razveli, njihov najveći izazov bio je podijeliti zajednički korisnički račun na TikToku, s milijunima pratitelja i značajnim prihodom.

Oni nisu jedini, prenosi Wall Street Journal. Sve veći broj parova - i odvjetnika za razvode - muči se s time kako procijeniti vrijednost računa na društvenim mrežama kada se par raziđe, kao i tko što zadržava. 

U njezinom slučaju, Kat Stickler je osvojila kontrolu nad TikTok računom para, a njezina sve veća publika pomogla joj je kupiti novi stan. Što se tiče njenog muža, on je dobio korisnički račun pri YouTubeu, čija publika opada. Navodno se prebacio na karijeru prodavača.

Možda zvuči smiješno, ali nije šala, podijeliti ovu imovinu, kao i uspostaviti potencijal za budući rast, s obzirom na to da platforme društvenih medija mogu ponuditi značajne financijske prilike.

Prije no što se vjenčala u lipnju ove godine, influencerica Vivian Tu - koja objavljuje postove o financijskoj pismenosti – potpisala je predbračni ugovor u kojem su navedeni njezini računi na društvenim mrežama, piše Tech Crunch.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.