REGIONALNA ZVIJEZDA

Aleksandra Prijović povlači se iz javnosti! Nakon turneje otkrila kako se osjeća

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
Aleksandra Prijović povlači se iz javnosti! Nakon turneje otkrila kako se osjeća
30.09.2024.
u 15:17
Aleksandra je zaslužila jednu pauzu! Povlačim se iz javnosti… na neko vrijeme. Sljedeća godina idealna je za stvaranje novih pjesama, planiranje svega što dolazi, odmor, obitelj, prijatelje, kazala je Prijović
Pogledaj originalni članak

Srpska pjevačica Aleksandra Prijović uskoro završava svoju regionalnu turneju "Od istoka do zapada", a kako je najavila, točku na i uspješne turneje stavit će tamo gdje ju je i počela - u beogradskoj Stark Areni, 22. prosinca.

Aleksandra je za "Blic" sumirala svoje utiske i podijelila impresije povodom velikog uspjeha, ali i otkrila svoje privatne i poslovne planove.

– Beogradska publika je prva povjerovala u mene i pomogla da se “moj glas daleko čuje”. Od tog prvog dana nosim posebne emocije. I sad već imam tremu pred taj posljednji koncert 22. prosinca – rekla je Aleksandra za “Blic”. Za samo 24 sata Prijović je rasprodala četvrtu Arenu.

- Nisam vjerovala da će se prodati za samo jedan dan. Zato radimo nešto posebno i drugačije od cijele turneje i koncerata koji su bili. Trudila sam se da u svakoj zemlji i gradu bude jednako lijepo, vodila sam cijeli tim u manja mjesta i nigdje nisam štedjela na produkciji. Zato Beograd zaslužuje iznenađenje na posljednjem koncertu. Ali ja nikad ne pričam unaprijed, nego sam s publikom izgradila odnos povjerenja - zato znam da oni znaju da ćemo se dobro zabaviti i da ću dati sve od sebe da odu kući nasmijani i da se sjećaju tog susreta  dugi niz godina, rekla je Aleksandra, koja će prije Beograda nastupiti i na splitskim Gripama 9. i 10. studenog. 

Na pitanje hoće li najaviti i peti koncert, kratko je rekla:

''Ne. Kao što sam i na svom Instagramu objavila - samo jedan za kraj turneje. Prvo, zato što sam baš tako zamislila, a drugo, sve i da sam se u hodu predomislila, nema više nijednog slobodnog termina u Areni''.

O daljnjoj karijeri kaže:

''Aleksandra je zaslužila jednu pauzu! Povlačim se iz javnosti… na neko vrijeme. Sljedeća godina idealna je za stvaranje novih pjesama, planiranje svega što dolazi, odmor, obitelj, prijatelje'.

 Svoje pjesme i turneju radila je sa suprugom Filipom Živojinovićem, a otkrila je da bi uskoro mogli poraditi i na prinovi. Par već ima sinčića Aleksandra.

''Da se pita naš sin, odavno je trebalo društvo doći. Vjerojatno je i vrijeme'', otkrila je pjevačica. U kratkom roku postala je omiljena, ali slava joj nije udarila u glavu.

''Svjesna sam kad izađem pred publiku, kad gledam i slušam baš ono o čemu sam maštala. Ja i danas kad pogledam videomaterijal sa koncerta (ali baš svakog) plačem od sreće. Moji prijatelji kažu da se nisam promijenila, da jesam, to bi za mene bio neuspjeh'', rekla je Prijović. 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.