Pjevač Boris Rogoznica

Bivši suprug Doris Pinčić posjetio BiH isključivo zbog ovog: 'Morao sam to osobno preispitati'

Foto: instagram
Bivši suprug Doris Pinčić posjetio BiH isključivo zbog ovog: 'Morao sam to osobno preispitati'
28.09.2024.
u 18:59
"Ovaj tjedan sam odlučio posjetiti Banja Luku. Grad u kojem nikada nisam bio", u uvodu je napisao Rogoznica
Pogledaj originalni članak

Bivši suprug voditeljice Doris Pinčić Guberović, glazbenik Boris Rogoznica podijelio je trenutke svoje posljednjeg putovanja na društvenoj mreži Instagram. Pjevač je, naime, posjetio Banja Luku, a kao motiv naveo je kako je želio provjeriti je li istinita priča o omjeru muškaraca i žena u tom bosansko-hercegovačkom gradu.

- Ovaj tjedan sam odlučio posjetiti Banja Luku. Grad u kojem nikada nisam bio, a udaljen je svega dva i pol sata od Zagreba. Kruže priče da je ovdje omjer žena i muškaraca 7 naprema 1 u prednost žena. Morao sam to doći osobno preispitati i uvjeriti se je li doista tome tako ili su to ipak samo urbane legende - napisao je simpatični Rogoznica dok je pozirao na električnom romobilu. Dodao je kako je prošao "Gospodskom ulicom" koju je njegov kolega opjevao, dok je singl skladala Beba (Jelena) Balašević. "Najdraži putoholičar", "Bravo kolega", "Šteta što nemate nastup u Banja Luci, došao bih...", samo su neki od komentara njegovih pratitelja ispod spomenute objave.

Podsjetimo, Boris je nedavno uživao i na Mallorci. Nerijetko dijeli sadržaj s putovanja sa svojim prijateljima. Rogoznica i Pinčić ušli su u bračne vode 2013. godine te su se razveli sedam godina kasnije. Vijest o razvodu sve je šokirala, no par je ostao u dobrim odnosima. Zajedno su dobili dvoje djece - sina Donata i kći Gitu. Doris je nedavno ponovno uplovila u bračnu luku s Davorom Guberovićem te je svom prezimenu Pinčić dodala i Guberović, a ranije je nosila Rogoznica. S novim suprugom je dobila kćerkicu imena Divna, a njezin bivši suprug Boris svoj privatan ljubavni život krije kao zmija noge.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.