CVJETAJU IM RUŽE Procurila fotografija novog dečka Danijele Martinović: "Napokon mislim da je Danijela pronašla čovjeka svog života"

CVJETAJU IM RUŽE Procurila fotografija novog dečka Danijele Martinović: "Napokon mislim da je Danijela pronašla čovjeka svog života"
04.03.2023.
u 18:46
Pogledaj originalni članak

Pjevačica Danijela Martinović otkrila jekako joj u ljubavi ponovno cvjetaju ruže, a njezin novi dečko je policajac i glazbenik Josip Plavić (49).

 

Danijela je za Gloriju otkrila kako je ljubavna romansa započela jednim telefonskim pozivom koji se jednostavno morao dogoditi. Smatra kako je za sve "kriv" slučaj oko njezine krađe identiteta na kojem je Josip radio, a nakon što se slučaj riješio - njihovi telefonski razgovori su se nastavili.

Ubrzo su shvatili kako imaju zajedničke interese, poglede na život pa čak i poneke snove. Martinović je tada došla do zaključka da bi o ovom ljubavnom susretu mogla čak napisati i knjigu, prenosi Dnevnik.hr. 

"Kada najneobičnije okolnosti spoje dvoje apsolutnih stranaca, koji do tada nisu znali ništa jedno o drugom, onda vam, naravno, na pamet padne da bi to mogao biti jedan filmski scenarij. Prolazimo puno lijepih trenutaka o kojima ću se sigurno literarno izraziti u budućnosti jer želim da ova priča ostane zabilježena", otkrila je Danijela za Gloriju, a njezina bliska prijateljica dodala je da je Danijela zaljubljena do ušiju.

"Zaista sam sretna zbog toga. Zaslužila je imati pravog muškarca uz sebe koji je voli, poštuje i neizmjerno cijeni. Sličnih su karaktera, slažu se u mnogim stvarima i napokon mislim da je Danijela pronašla čovjeka svog života", rekla je prijateljica za Slobodnu Dalmaciju.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.