DALA JE OTKAZ

Dadilja obitelji Džinović otkrila što se događalo iza zatvorenih vrata i zašto je nije iznenadio razvod Harisa i Meline

Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
Dadilja obitelji Džinović otkrila što se događalo iza zatvorenih vrata i zašto je nije iznenadio razvod Harisa i Meline
17.09.2024.
u 20:32
Mene taj njihov razvod uopće nije iznenadio, nadam se samo da su djeca dobro. Od početka pratim u medijima cijeli ovaj kaos oko Harisa i Meline i iskreno sve vrijeme razmišljam o Đini i Kanu, ispričala je bivša zaposlenica Džinovića
Pogledaj originalni članak

Javnost je bila iznenađena kada se saznalo za razvod pjevača Harisa Džinovića i njegove supruge Meline, ali ovakav razvoj njihove bračne situacije nije iznenadio ženu koja je bila dadilja njihovom sinu i kćeri. U intervju koji prenosi Avaz dadilja je ispričala što se događalo iza zatvorenih vrata ove obitelji. 

– Mene taj njihov razvod uopće nije iznenadio, nadam se samo da su djeca dobro. Od početka pratim u medijima cijeli ovaj kaos oko Harisa i Meline i iskreno sve vrijeme razmišljam o Đini i Kanu. Bili su dosta mlađi kada sam ih čuvala, ali djeca su djeca i sigurno im nije ugodno zbog svega. Oni su uvijek bili privrženiji Harisu, Meline su se bojali i uglavnom sam ih kod nje pokrivala kada su pravili raznorazne smicalice. Doduše, meni je to od početka bilo čudno, s obzirom na to da je Haris često bio na turnejama, mislila sam da sa njom imaju bliskiji odnos – rekla je bivša dadilja obitelji Džinović u razgovoru za Alo. Prisjetila se i kako je jedne godine s njima bila na odmoru u Crnoj Gori i ispričala je kako je očekivala da će Melina i Haris biti zajedno s djecom, a da će ona biti u posebnoj sobi. Ali nije se tako dogodilo i dadilju su smjestili u sobu zajedno s djecom. 

- Cijelo vrijeme sam bila s njima u sobi, budila ih za doručak, vodila na plažu, izlazila uvečer u šetnje. Harisa sam vidjela svega par puta, uvijek bi se našalio i stalno se raspitivao slušaju li me djeca. Melina je imala zamjerke na moj stajling, pa mi je nekoliko puta nudila da me odvede u šoping i kupi mi neku „normalnu” garderobu, na što naravno nisam pristala jer sam po cijeli dan trčala s djecom i voljela sam da biti ležerno odjevena - prisjetila. Dodala je kako je morala prati Melininu odjeću i stalno je tražila da dadilja obavi neke stvari za nju i tada je počela razmišljati o otkazu. 

– Prije nego smo krenuli u Crnu Goru, Melina mi je više puta naglasila da, bez obzira na roaming, moj mobitel stalno mora biti dostupan, ali uz obećanje da će račun za telefon platiti ona. Kada smo se vratili za Beograd, samo mi je rekla: „Ja nemam ništa s tim”, pa sam skoro trećinu mjesečne zarade potrošila na račun za mobitel. Zbog svega sam odlučila dati otkaz - rekla je.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.