Bivši partneri

Demi Moore posjetila Brucea Willisa, evo kakvo mu je zdravstveno stanje

Demi Moore posjetila Brucea Willisa, evo kakvo mu je zdravstveno stanje
14.10.2024.
u 12:41
Willisova bolest od 2022. godine vremenom je uznapredovala do frontotemporalne demencije. Riječ je o rijetkoj vrsti demencije koja stvara probleme s ponašanjem i govorom.
Pogledaj originalni članak

Glumica Demi Moore prije nekoliko dana bila je u posjetu kod svog bivšeg supruga Brucea Willisa koji se trenutno nalazi u teškom zdravstvenom stanju. Moore i Willis bili su u braku od 1987., a razveli su se 2000. godine. Godinama nakon razvoda Demi je ostala bliska sa svojim bivšim suprugom s kojim ima tri kćeri. Prilikom govora na Međunarodnom filmskom festivalu koji se održao u Hamptonsu, Demi je govorila o Bruceu i njegovoj borbi sa teškom bolešću. Otkrila je kako je morala pustiti prethodnu verziju Brucea i pronaći sreću u sadašnjoj.

"Za bolest moramo imati duboko shvatanje. Uvijek potičem kako je potrebno upoznati osobe u stanju u kakvom jesu. Kada se držite za ono što je bilo, to je izgubljena igra. Kada ih upoznate onakve kakvi su sada, tada shvatite ljepotu. Bruce je sada stabilno", kazala je Moore. Demi je otkrila kako je vidjela Brucea dva dana prije dolaska na film festival. Podsjećamo, otkako mu je 2022. godine dijagnosticirana afazija, Bruce Willis se rijetko pojavljuje u javnosti. On je jučer snimljen u Los Angelesu a sudeći prema snimcima i komentarima fanova djelovao je potpuno dezorjentirano.

Willisova bolest od 2022. godine vremenom je uznapredovala do frontotemporalne demencije. Riječ je o rijetkoj vrsti demencije koja stvara probleme s ponašanjem i govorom. Prvi simptomi koji su vidljivi su promjene ponašanja i poteškoće s govorom. Nije poznato što uzrokuje ovu bolest, ali ono što se zna je da u tome može postojati genetski segment nastanka bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.