nataša janjić medančić

FOTO Hrvatska glumica pokazala kako uživa na Floridi nakon uragana Milton: 'Nitko ne zna'

12.10.2024.
u 19:33
Nataša je tako svoje društvene mreže okupirala snimkama iz muzeja koje posjećuje, a pokazala je i kako uživa u šetnji te na plaži.
Pogledaj originalni članak

Naša kazališna, televizijska i filmska glumica Nataša Janjić Medančić i njen suprug Nenad Medančić trenutačno se nalaze u Americi, a glumica se na svojim društvenim mrežama redovito javlja i obavještava svoje pratitelje o tome što radi. Nataša je u Americi, točnije na Floridi bila i u vrijeme kada je u tijeku bila nezapamćena prirodna katastrofa prouzročena djelovanjem uragana Milton. Srećom po našu glumicu, njihova lokacija nalazi se izvan područja zahvaćenih uraganom, a to je i dokazala objavom nekoliko fotografija s plaže i u društvu obitelji te tako umirila fanove. Cijelu situaciju komentirala je u nekoliko prilika.

Naime, lijepa glumica uživa u kupanju u oceanu, a lokacija na kojoj su ona i njezina obitelj smješteni izvan je dometa zastrašujuće prirodne nepogode. "Svi mi pišete jesmo li na sigurnom. Evo nas. Tu smo. Izvan obruča opasnosti. Milton je jeziv, vijesti i apeli su svuda oko nas, realnost ljudi i područja koji će biti pogođeni jeziva je, ali evo, nismo u opasnosti kako stvari i prognoze stoje. Hvala što brinete!" napisala je glumica u Instagram priči, uz fotografiju mape Floride s područjem koje će Milton pogoditi.

Sada, kada se sve smirilo, pokazala je i kako provodi vrijeme dok joj suprug radi. Nataša je tako svoje društvene mreže okupirala snimkama iz muzeja koje posjećuje, a pokazala je i kako uživa u šetnji te na plaži, a sve možete pogledati u naslovnoj galeriji. Nataša je tako prošetala po događanju na kojem je tema kulinarstvo. "Nitko ne zna talijanski, ali je tema talijanska kuhinja", istaknula je na jednoj od objava. 

Podsjetimo, Nataša se javila i nakon što je uragan prošao. Tada je komentirala ponašanje reportera tijekom javljanja uživo tijekom uragana. – Moraš voljeti Amerikance. Uragan udara za koju minutu/sat, ali oni imaju svog reportera koji izvještava s prve crte. Evakuirali ljude iz gradova, ali mukica se drži goloruk na oluji. Svako malo ga odnese, može mu nešto doletjeti u glavu, ali on se ne da i priča li priča. Čisti egzibicionizam! - divi se glumica novinarima koji riskiraju svoj život kako bi publika dobila najnovije informacije o događajima na terenu.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.