ZAJEDNO NA ZABAVI

FOTO Kolinda Grabar-Kitarović uživala u društvu najbogatijeg milijardera na svijetu!

Foto: Instagram
FOTO Kolinda Grabar-Kitarović uživala u društvu najbogatijeg milijardera na svijetu!
25.09.2024.
u 15:56
Kolinda Grabar-Kitarović cijelu večer uživala je na prestižnoj zabavi, a ondje se družila s najbogatijim čovjekom na svijetu - Elonom Muskom!
Pogledaj originalni članak

U ponedjeljak su se na dodjeli nagrada Global Citizen Awards Atlantic Council okupile svjetske vođe, diplomati i poslovni ljudi, a među njima bila je i bivša predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović. Na svojim se društvenim mrežama pohvalila s nekoliko fotki, na kojima je pokazala atmosferu večeri, a na jednoj je pozirala i s jednim od najbogatijih ljudi na svijetu - Elonom Muskom! Bivša je predsjednica zablistala u strukiranoj haljini zelene boje, a da se pokraj nje našao Musk - nije mogla sakriti na društvenim mrežama. 

Musk je odjeven u klasično crno odijelo, a Kolinda je pozirala s osmijehom od uha do uha. Inače, naša bivša predsjednica svoje privatne i poslovne trenutke često dijeli s pratiteljima, a čini se kako u posljednje vrijeme ima 'pune ruke' posla. Podsjetimo, prije nekoliko dana Grabar-Kitarović je na Instagram pričama objavila i dvije nove fotke koje su privukle pažnju njezinih obožavatelja. Naime, Kolinda, koja je sada članica Međunarodnog olimpijskog odbora (MOO), objavila je fotografije u žutom kombinezonu koji je istaknuo njezinu nikada vitkiju liniju. Uz žuti kombinezon nosila je i bijele salonke brenda Salvatore Ferragamo te upečatljive naušnice.

Poznato je kako Kolinda uvijek rado nosi odjeću hrvatskih dizajnera pa je tako i ovaj kombinezon dio nove kolekcije domaćeg brenda Krie Design. Kako je došla do ovako zavidne linije bivša predsjednica je ispričala nedavno u jednom od intervjua.  – Ne brojim kalorije, nego pazim na glikemijski indeks hrane. Ne konzumiram nikakav dodani šećer i kalorična pića. Dodani šećer skroz sam izbacila iz prehrane, a reduciram sol i škrob koliko mogu – rekla je za 24sata Grabar-Kitarović koja od vidljivih masnoća konzumira samo maslinovo ulje.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.