POZIRALA JE GOLA

FOTO Monica Bellucci najnovijim fotkama srušila internet, fanovi pišu: 'Božica ljepote!'

Foto: Terenghi/Press Association/PIXSELL
Monica Bellucci
Monica Bellucci
Foto: Tammie Arroyo/Press Association/PIXSELL
Monica Bellucci
Foto: Gtres/Pixsell
Monica Bellucci
24.10.2024.
u 15:28
Autor fotografija ugledni je talijanski modni fotograf Paolo Roversi, a Bellucci je u opisu otkrila i da su ovi prizori osvanuli na naslovnici listopadskog izdanja časopisa Vogue Italia.
Pogledaj originalni članak

Talijanska glumica Monica Bellucci prije nepunih mjesec dana proslavila je svoj 60. rođendan, no mnogi je i dalje smatraju jednom od najljepših žena na svijetu. Nova potvrda toj tezi stigla je na Instagramu, gdje je Monica objavila galeriju crno bijelih fotografija snimljenih prije nekoliko godina, a na njima pozira potpuno gola.

Autor fotografija ugledni je talijanski modni fotograf Paolo Roversi, a Bellucci je u opisu otkrila i da su ovi prizori osvanuli na naslovnici listopadskog izdanja časopisa Vogue Italia. Na prvih nekoliko slika naga glumačka diva svoje intimne djelove tijela prekriva samo rukama, pri čemu je umjetnik efektno naglasio njenu bujnu crnu kosu. Ove izazovne fotografije možete pogledati na poveznici ispod.

Objava je u 24 sata prikupila gotovo 350 tisuća oznaka 'Sviđa mi se', dok se u komentarima slijevaju komplimenti na račun izgleda dana 60-godišnje Talijanke. - "Tako slatka i seksi u filmu 'Malena'", "Kao crteži, prekrasno", "Vječna ljepota Monice", "Božica ljepote!", "Kraljica", "Najljepša žena na svijetu" - samo su neke od pohvala obožavatelja. 

Podsjetimo, Monica je ljetos povodom promotivne kampanje za novi film 'Beetlejuice Beetlejuice' odradila nekoliko intervjua, a u jednom je progovorila o planovima za 60. rođendan, koji je proslavila krajem rujna, ali i starenju

Kako kaže, još uvijek se veseli svakom rođendanu: - Nemam pojma, ali sigurno ću ga rado proslaviti. Ne samo da sam još uvijek ovdje nego uživam u dobi u kojoj nastavljam otkrivati mnoge stvari. Rekla bih da se ne možete boriti i najavljivati rat elementu kao što je vrijeme, koje je daleko jače od vas: morate se dogovoriti, potpisati primirje i nadati se da će vas ono pomilovati. Voljela bih biti referentna točka za one mlađe od mene, kao što su moji 80-godišnji prijatelji bili i jesu meni - rekla je u razgovoru za magazin iO Donna.

Inače, redatelj Monicinog novog filma, Tim Burton, ujedno je i njezin novi ljubavni partner, pa je tako glumica progovorila i o ljubavi: - Odrasla veza ne znači postati odgovorniji, naprotiv: to znači pronaći osobu koja ti još uvijek dopušta da budeš zaigran. Ali ne želim previše racionalizirati, inače se magija gubi. Objašnjavati ljubav je kao da ujutro zapisujete snove: čim ih stavite na papir, oni nestaju - tvrdi Bellucci.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.