DOGODI SE SVAKOME

Hrvatska pjevačica nije prodala nijednu kartu za nastup: ‘Bio je to disko u blizini Siska’

Foto: Zvonimir Barisin/PIXSELL
Foto: Neva Zganec/PIXSELL
Foto: Neva Zganec/PIXSELL
Foto: Neva Zganec/PIXSELL
Foto: Zvonimir Barisin/PIXSELL
26.10.2024.
u 19:58
Danijela Martinović je jedna od najpopularnijih hrvatskih pjevačica čija karijera traje više od tri desetljeća. Rođena je 15. srpnja 1971. u Splitu, a već od mladih dana pokazivala je talent za glazbu. Široj javnosti postala je poznata kao članica popularnog benda Magazin, s kojim je postigla ogroman uspjeh tijekom 1990-ih.
Pogledaj originalni članak

Ipak, početak karijere nijednom glazbeniku nije bio jednostavan pa tako ni Danijeli: “Bio je jedan disco klub u blizini čini mi se Siska, gdje sam imala apsolutno rekordnih 0 prodanih karata, hahahaha…. Nikad to ne bih promijenila, jer je to sve taj put, koliko je to sve zapravo čudno bilo, a nekoliko mjeseci nakon toga počeli su se događati ‘Zovem te ja’, ‘Ide mi’, ‘U životu ide mi’, ‘Što sam ja, što si ti’, ‘Neka mi ne svane’, nakon toga se onda stvarno sve nekako zakotrljalo…”, ispričala je jednom prilikom za Happy FM.

Otkrila je i je li uopće izašla na pozornicu na famoznom koncertu za koji nije prodala nijednu kartu: “Ne, bili su samo konobari i tada sam otišla kući kada smo vidjeli da neće nitko doći, ali moram reći da nisam imala stres neki, strah, neku neizvjesnost. Čak smo se šalili na taj račun kasnije i došli do pouke – nikada ne treba odustati u životu, apsolutno nikada”, zaključila je Danijela, piše Dnevno.hr

Posebno cijeni rad s Novkovićem i Montenom

Danijela Martinović iza sebe ima mnoštvo hitova, ali jedna pjesma je posebno srcu prirasla, koju je neposredno prije smrti napisao neprežaljeni Đorđe Novković.

“Đorđe mi jako fali, i taj protok vremena kad netko ode ne znači ništa, mi smo bili prijatelji. On je bio moj mentor, moj drugi tata i otpjevala sam tu njegovu pjesmu Na po’ mi srce živi, radi nje osjećam zahvalnost, ali i teret. To je jedna od ljepših pjesama u mojoj karijeri”, ispričala je u jednom od intervjua.

Rado se Danijela sjeti i pjevača Kemala Montena s kojim je snimila duet “Ovako ne mogu dalje”. Njegove pjesme je slušala od djetinjstva, s obzirom da je njezina mama obožavala Kemu. Otkrila je da se šokirala kada je nazvao i ponudio duet.

“Kemica – upoznala sam predivnog čovjeka, i umjetnika i dobila sam pjesmu kakvu nisam ni slutila da ću imati i da će postići taj doseg. Imam u planu novi duet, ali ne smijem otkriti o kome se radi, doista je poseban duet u pripremi, mogao bi skoro biti vani. Ne volim termine, ali stvarno skoro”, otkrila je Danijela, a samo nekoliko tjedana kasnije javnost je čula “Ono nešto”, pjesmu koju je snimila s Markom Škugorom.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.