u braku 10 godina

Ivica Kostelić progovorio o sestri Janici: Lijepo je vidjeti da je ta obitelj zajedno

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Ivica Kostelić progovorio o sestri Janici: Lijepo je vidjeti da je ta obitelj zajedno
18.10.2024.
u 08:48
''Drago mi je da uživa sad ponovo u majčinstvu, tako da često se vidimo u zadnje vrijeme i opet smo proveli dosta vremena ovog ljeta skupa na Mljetu'', rekao je Ivica
Pogledaj originalni članak

Ivica Kostelić, nakon povlačenja iz profesionalnog skijanja 2017. godine, posvetio se jedrenju. Za ekipu IN Magazina je, između ostalog, progovorio o sestri Janici koja se povukla iz javnog života i koja je krajem rujna prošle godine rodila drugo dijete.

''Janica je super. Drago mi je da uživa sad ponovo u majčinstvu, tako da često se vidimo u zadnje vrijeme i opet smo proveli dosta vremena ovog ljeta skupa na Mljetu. Lijepo je to vidjeti da je ta obitelj zajedno, da su djeca zajedno i da napreduju'', rekao je. 

U braku je s Islanđankom Elin

Upitali su ga i u čemu je tajna uspjeha njegova skladnog 10-godišnjeg braka s Islanđankom Elin. ''Pa ljubav valjda, prije svega. I naravno onda međusobno razumijevanje i uvažavanje, fleksibilnost i kompromis. Apsolutno svi znamo da to nije lako, ali ljubav na kraju pobjeđuje'', govori Ivica. 

Podsjećamo, Ivica i njegova supruga upoznali su se 2006. godine, kada se ona bavila natjecateljskim skijanjem, a vjenčali su se osam godina kasnije. Roditelji su četvero djece - sinova Ivana i Leona te blizanka Jane i Kate, prenosi Index.hr.

Janica se rijetko viđa u javnosti

Ivičina sestra Janica svoj privatni život čuva daleko od očiju javnosti. Početkom 2019. dobila je sina Oskara, a u rujnu prošle godine rodila je drugo dijete, no nije otkrila ime ni spol, kao ni identitet oca. U travnju ove godine pojavila se u društvu svoje djece na proslavi rođendana kćeri Anite Dujić te je podijelila na svom Instagramu fotku s proslave.

Krajem prošle godine došla je podržati brata Ivicu na premijeri njegovog filma Transat u Zagrebu. Naime, Transat Jacques Vabre najveća je transatlantska regata za dvojce. Održava se svake dvije godine i rezervirana je za elitne jedriličare i vrhunske amatere u četiri klase oceanskog jedrenja. Ivičin film prati njegove avanture kroz ultradugu regatu koju je odjedrio sa svojim suskiperom, Francuzom Callisteom Antoineom, u studenom 2021.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.