Prijatelji se opraštaju

Jedan od najpoznatijih hrvatskih vizažista preminuo u 37. godini, ugušio se u snu

Jedan od najpoznatijih hrvatskih vizažista preminuo u 37. godini, ugušio se u snu
14.10.2024.
u 12:06
Bojan Jončić, jedan od najpoznatijih hrvatskih vizašista, preminuo je u 37. godini. Radio je za brendove Chanel i Martimex te je imao priliku surađivati s brojnim poznatim osobama.
Pogledaj originalni članak

Kako je naveo izvor za Story.hr, Jončić se ugušio u snu. Prijatelji se opraštaju od njega, a među njima je Josip Joško Tešija, maneken i kustos galerije Kranjčar, koja se nalazi u Zagrebu."Ni u noćnoj mori nisam mogao zamisliti da je ovo naš zadnji editorijal. Tvoje zlatne ruke i talent šminkanja... Zbogom, dragi moj prijatelju i suvremeniče. Bojane, mirno plovi u dubine svemira, a negdje gore ćeš šminkati predivne nimfe. Hvala ti za sve, za ljepotu koju si mi davao i umjetnost. Dragi Bojane, bit ćeš zauvijek u srcu i divnim modnim editorijalima u kojima si me napravio čudesnim. Bio si svjetski, a naš", napisao je na društvenim mrežama.

Za Večernji.hr je kazao kako je njihov zadnji projekt bio performans "Ja sam koji jesam" za Dimitrija Popovića."Našli smo se u trgovini Nade Došen i ta šminka je trajala tri sata jer je bila izazovna. Razgovarali smo, između ostalog, i o zdravlju. Rekao sam mu da imam migrenu, a on mi je rekao samo da ima problema s povišenim tlakom. Nevjerojatno mi je da je to bio naš zadnji razgovor", rekao je.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.